Minik Eller, Süt Kuzusu'nu Böyle Resmetti

Minik Eller, Süt Kuzusu'nu Böyle Resmetti

"Süt Kuzusu" projesi için düzenlenen resim yarışması sonuçlandı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından "Süt Kuzusu" projesi için düzenlenen resim yarışması sonuçlandı. Projeden faydalanan 3 ile 5 yaş arası çocukların katıldığı yarışmada derece giren eserlerin yanı sıra, 50 eser de sergilenmeye hak kazandı.

Yarışmada "Süt kuzusu"nu en iyi anlatan isimlerden Ada Karataş birinci, Dilara Irmak Şahin ikinci, İkra Uygun ise üçüncü oldu. Cansu Akcan, Çınar Başaran ve Berranur Erçetin mansiyon almaya hak kazanırken, Firdevs Duru Balcı ise jüri özel ödülünü aldı.

s585837-horz

Yarışmada dereceye giren çocuklara bilgisayar ve sürpriz hediyeler dağıtılacak. Yarışmanın ödül töreni, 28 Mayıs Cumartesi günü Tire'de gerçekleştirilecek.

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Türkiye’ye örnek olan "Süt Kuzusu” projesiyle, 1 - 5 yaş grubu çocuklara iki haftada bir 4 litre süt dağıtıyor. Tire Süt Kooperatifi işbirliğiyle gerçekleştirilen  projeyle 53 ekibin 360 mahallede kapı kapı dolaşarak dağıttığı sağlıklı sütler, Tire ilçesi ve çevre köylerdeki yaklaşık 2 bin üreticinin ineklerinden sağılıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.