“Minik Şefler Mutfakta” projesi başladı!

“Minik Şefler Mutfakta” projesi başladı!

“Minik Şefler Mutfakta” projesi 2019-2020 eğitim öğretim yılı boyunca her ay uygulama sınıfı öğrencileri (3-6 yaş) ile yiyecek içecek hizmetleri alan öğrencileri yiyecek atölyesinde bir araya gelerek birlikte yiyecek hazırlayacaklar.

Minik şefler mutfakta projesinin amacı; çocuklarımızın günlük yaşam becerilerinin gelişmesi adına mutfakta zaman geçirmelerine fırsat vermek, onların kendi kendilerine yetebilen bireyler olabilmelerini, bir işe başlayıp bitirebilme sorumluluğunu sağlamaktır. Projenin ilk etkinliğinde çocuklarımız pizza yaptılar. Hamur yoğurarak psikomotor becerileri, arkadaşlarıyla iş birliği içinde çalışarak sosyal becerilerinin gelişmesine katkı sağlandı.

Öğretmen ve öğrenciler pizza yaparken keyifli anlar yaşadılar. Uygulama sınıfı öğrencilerimiz yaptıkları pizzaları ilkindi kahvaltısında yediler. Buca Zübeyde Hanım Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Anaokulu müdürü Elif GÜLEKEN; uygulama anaokulumuz öğrencilerimiz ve yiyecek içecek hizmetleri alan öğrencilerimiz uyum içinde çok güzel bir etkinlik gerçekleştirdiler. Etkinliğe katkı koyan tüm öğretmen ve öğrencilerime teşekkür ederim. Öğrencilerimizin ellerine sağlık çok lezzetli pizzalar yaptılar dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.