Minik yavrular, Güldür Güldür ekibiyle...

Minik yavrular, Güldür Güldür ekibiyle...

Tesadüfler zinciri, yavru köpekleri yuva sahibi yapacak.

"Güldür Güldür" komedi programının oyuncu ekibi ile Hayvanlar İçin Projeler Derneği (HİPDER) Başkanı Funda Bonomo'nun tesadüf karşılaşması iki yavru köpeğin yuvalanmasına umut verdi. 

Funda Bonomo, İzmir Kültürpark Fuar alanı içersinde barınaktaki hayvanları sahiplendirme etkinliğinde alanda İzmir gösterimi yapacak olan ekiple program öncesi karşılaştı. Güldür Güldür ekibinden Doğa Rutkay ve Meltem Yılmazkaya, orada buldukları anne kedi ve yavruları ile tesadüfen karşılaşan ve halsiz gördükleri için telaşlandıkları kediyi HİPDER yetkililerine gösteren oyuncular, hayvanları dernek yetkililerine teslim ettiler.

Bunun üzerine sahip aranan iki yavru kedi ile fotoğraf çektirilmesi rica edilen iki oyuncu, yavru köpeklerin fotoğraflarını da sosyal medyada paylaştı ve yeni sahiplerini bekliyor ilanları verdi.

Sosyal medya hesabından rastlantının hikayesini anlatan Funda Bonomo şu yazılara yer verdi:

"Dün Kültürpark Fuar alanı içerisinde Işıkkent ve Seyrek barınak çocuklarını sahiplendirme etkinliğindeydik. Elli metre ötemizdeki Açıkhava Tiyatrosu'nda sahne alan "Güldür Güldür" ekibi orada buldukları anne kedi ve yavruları ile ilgili tesadüfen bize ulaştılar; hemen koştuk (yüzümde müthiş profesyonel kedi makyajım olmayaydı ne iyiydi. Bir birinden tatlı melekler, @doarutkaykamal ve @meltemyilmazkaya karşıladı bizi; taşıma çantası, çeşit çeşit mamalar, mama kapları almışlar; ama bebişlerin birini biraz halsiz görünce endişelenip ne yapacaklarını bilememişler. Bedavaya almayız dedik, yanımızda getirdiğimiz yuva arayan iki miniğimizle bol bol fotoğraflarını çektik. Kendi ilanlarımız için istemiştik, ama onlar da paylaşarak bizi çok mutlu ettiler; sayelerinde barınağa dönmeyecek çocuklarımız. Anne ve iki yavruyu alıp vedalaştık, @alfa_veteriner_klinigi hekimimizin gelip kliniği açmasını beklerken bir telefon daha geldi, üçüncü yavruyu bulduk diye... Gidip onu da aldık, kliniğe yerleştirdik minnoşlar familyasını. Sağlık problemleri çok şükür ki yok gibi, anneyi biraz yıpratmışlar, kocaman olmuşlar hala emmek istiyorlar. Yuvalandırma ilanlarını ayrıca paylaşacağım. Duyarlı sanatçılarımıza bayılıyoruz; iyi ki varsınız her biriniz"

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.