Minikler yeni yılı Başkan Yılmazlar ile kutladı

 Minikler yeni yılı Başkan Yılmazlar ile kutladı

Beydağ Belediyesi Okul Öncesi Eğitim ve Bakım Merkezi’nde eğitim gören öğrenciler 2020'nin gelişini yılbaşı eğlencesiyle kutladı. Miniklerin bu coşkusuna ortak olan Başkan Feridun YILMAZLAR da yeni yıl pastası kesip hediye dağıttı.

İlçeye hizmet veren Beydağ Belediyesi Okul Öncesi Eğitim ve Bakım Merkezi’nde eğitim gören 3-6 yaş grubu minikler için yılbaşı kutlaması düzenlendi.Belediye Başkanı Feridun YILMAZLAR da birbirinden renkli kıyafet ve kostümlerle yeni yılı kutlayan, oyunlar oynayan miniklere sürpriz yaparak, eğlencelerine ortak oldu. Başkan YILMAZLAR çocuklarla birlikte  yılbaşı pastası kesti. Kreşli minikler, yeni yılın ilk hediyelerini de Başkan YILMAZLAR’ın elinden aldı.

unnamed-(2)-416.jpg
 
BİZİM UMUDUMUZSUNUZ
 
Kreşli miniklerin ve öğretmenlerin yeni yılını kutlayan Başkan YILMAZLAR, "Sizlerle birlikte olduğum için çok mutluyum. Sizler bizim umudumuzsunuz. 2020 yılı ülkemize ve Beydağ'ımıza sağlık, barış, mutluluk ve huzur getirsin. Hepinizin yeni yılını kutluyorum. Ailenizle birlikte nice seneler diliyorum" dedi.    
Düzenlenen renkli etkinlikte müzik eşliğinde öğretmenleriyle eğlenen, birbirleriyle hediyeleşen ve oyun oynayan minik öğrenciler yılbaşını güzel bir etkinlikle karşıladılar. Başkan YILMAZLAR da minikleri tek tek kucaklayıp hediyelerini vererek çocuklarla eğlence dolu bir gün geçirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.