“Mirasım Türkiye” etkinliği düzenlendi

“Mirasım Türkiye” etkinliği düzenlendi

Jolly, Tophane-i Amire’de gerçekleştirdiği etkinlikle Türkiye’nin zengin mirasını gelecek nesillere bırakmak için  “Mirasım Türkiye”  diyerek sürdürülebilirlikle ilgili başlattığı çalışmaların detaylarını kamuoyu ile paylaştı.

Yazar, Belgesel Yapımcısı Nebil Özgentürk’ ün moderatörlüğünde Tophane-i Amire'de gerçekleşen panelde, Prof.Dr. İlber Ortaylı, televizyoncu Cem Seymen, UNDP Türkiye Mukim Temsilci Yardımcısı Sukhrob Khojimatov ve Jolly Pazarlama Direktörü Yasemin Develioğlu konuşmaları ile projenin önemine dikkat çektiler.

Panele cemiyet, iş, sanat dünyasından Zeynep Köseoğlu, Bora Pehlivanlar, Emil-Şükran Güzeliş, Berna Çebi, Beste Yurttaş, Güniz İyianlar, Alper Ziyal, Bora Pehlivanlar, Fatih Öztürk, Selim Kosif, Serap Sarı, Semih Sander, Sevilay Öztürk ve Şahnaz Çakıralp’in de bulunduğu bir çok saygın isim katıldı.

Panelde konuşan Jolly Yönetim Kurulu Başkanı Mete Vardar, tarihi değerlerimizin korunmasında ve geleceğe aktarılmasında hepimize görev düştüğünü ve ülkemizin zengin mirasını gelecek nesillere aktarmak için tek yolun sürdürülebilir turizm olduğuna dikkat çekerek; ''33 yıldır turizme gönül vermiş bir şirket olarak yerel işletmelerde istihdam yaratarak ekonominin gelişimine destek olmak için elimizden geleni yaptık; sektörü geliştirmek adına, inanıyoruz. 2020’de sürdürülebilir turizm konusunda farkındalık yaratma ve kapasite geliştirme konularında UNDP ile birlikte çalışacağız. Amacımız hem yerel halk ve işletmelerde hem de ziyaretçilerde farkındalık yaratarak sürdürülebilir turizm alanında kapasite artırımına destek olmak olacak ” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.