Miray Akovalıgil,  sevenleriyle buluşacak

Miray Akovalıgil, sevenleriyle buluşacak

Miray Akovalıgil, 3 Aralık’ta ‘Hepsi Benim’ isimli standup gösterisiyle İzmir PerformanceHall sahnesinde sevenleriyle buluşacak.

Avukatlığın yanı sıra oyunculuğu ve komedyenliği de yıllardır büyük bir başarı ile sürdüren Miray Akovalıgil, ‘Hepsi Benim’ isimli gösterisinde, “Hepsi benim mi? Hepsi benim başıma mı geldi? Hepsini ben mi düşündüm? Hepsini ben mi gördüm?” soruları eşliğinde izleyenleri iş, aşk, yemek, hayaller ve gerçeklerle, en çok da kendi başına gelenlerle mizahi bir yolculuğa çıkarıyor.

0729f85b-93be-4644-9876-a7ce78fb3173.jpg
BOL BOL GÜLDÜRECEK

Başrollerinde Özge Özpirinçci ve Buğra Gülsoy’un yer aldığı ‘Aşk Yeniden’ dizisinde Şaziment karakteriyle de ekranlardan tanıdığımız Miray Akovalıgil, stadup gösterisiyle uzun bir aradan sonra İzmir’e ilk kez geliyor olmanın heyecanı içinde olduğunu belirtti. Akovalıgil, “Pandemi nedeniyle gösterilerime ara vermiştim. Şimdi yeniden sahnede olmaktan çok mutluyum. 3 Aralık’ta İzmirlileri bekliyorum. Birlikte bol bol güleceğiz, eğleneceğiz” dedi. İzmir Amerikan Koleji mezunu olan Akovalıgil, sahne şovları dışında Instagram ve YouTube yayınlarıyla da takipçilerini güldürüyor.

19bcb880-e03c-41a1-99ac-3ca610190c32.jpg

Miray Akovalıgil’in 3 Aralık’ta sahne alacağı İzmir PerformanceHall’deki gösterisi saat 20.30’da başlayacak. Akovalıgil, İzmir’den sonra da Ankara ve İstanbul’da sahne alacak.

basliksiz-1.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.