MİSİAD İzmir'den Vali Ayyıldız'a ziyaret

MİSİAD İzmir'den Vali Ayyıldız'a ziyaret

MİSİAD İzmir Yönetimi İzmir Valisi Erol AYYILDIZ’ı ziyaret etti.

Memleketçi Sanayici ve İş Adamları Derneği (MİSİAD) İzmir İl Başkanlığı olarak İzmir Vali Erol AYYILDIZ’ı ziyaret etti. MİSİAD İzmir İl Başkanı Mustafa Efe ÖNCEL, derneğin yaptıkları ve yapacakları konusunda Vali Ayyıldız'a, "Sayın Valim 2014 yılında kurulan derneğimizin İzmir Şube kuruluşunu tamamladık. Öncelikle bizleri kabul ettiğiniz için teşekkür ederiz. Derneğimizin isminden de anlaşılacağı üzere gayemiz sadece vatan ve milli birlik şuurudur. Resmî kuruluşumuzdan itibaren İzmir için yapılacak bütün sosyal sorumluluk projeleri ve diğer aktivitelerde makamınızın emrinde olduğumuzu belirtmek isterim. Bundan sonra da İzmirimiz için diyalog halinde olmak isteriz. MİSİAD ailesi olarak yanınızdayız" dedi.

3-029.jpeg

Buluşmada derneklerle ilgili yapılacak faaliyetlere katılma konusunda desteğin verildiğini söyleyen Mustafa Efe Öncel, yönetimde bulunan kişilerin sektörlerinde kendilerini kanıtlamış insanların olduğunu belirtti. 

Buluşmanın sonrasında MİSİAD İzmir İl Başkanı Mustafa Efe Öncel ve MİSİAD İzmir Yönetim Kurulu, İzmir Valisi Erol Ayyıldız ile toplu fotoğraf çektirdi.

1-147.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.