MİSİAD´DAN İFTAR YEMEĞİ

MİSİAD´DAN İFTAR YEMEĞİ

İzmir Memleketçi Sanayici İş Adamları Derneği (MİSİAD) tarafından iftar yemeği verildi.

Kısa bir süre önce İzmir MİSİAD İl Başkanlığına atanan Mustafa Efe Öncel tarafından düzenlenen iftar programında öğrencilere  iftar yemeği ikram edildi.

MİSİAD İl Başkanı Öncel Üniversite eğitimi için İzmir’e gelen Ege Üniversitesi öğrencilerine iftar yemeği verdi. 

İzmir MİSİAD İl Başkanı Mustafa Efe Öncel yapılan organizasyon ile ilgili olarak şunları söyledi: “MİSİAD ailesi olarak böyle güzel bir organizasyona ev sahipliği yaptığımız için çok mutluyuz.

Milletimizin birlik ve beraberliği adına bu tür organizasyonlar çok önemlidir. Ramazan ayı zaten birlik, yardımlaşma ve dayanışma ayıdır. Bu tür organizasyonlar gerçekten çok güzel oluyor. Ramazan’ın maneviyatı, insanların bir arada olması uzun uzun sofraların kurulması herkesin okunan dualara amin demesi hem bereketli oluyor, hem de ramazanın gerçek anlamda yerine ulaşması için hayırlı bir çalışma oluyor.

Ramazanın manevi havasında bizleri yalnız bırakmayan kardeşlerimize teşekkür ederim. İzmir MİSİAD İl Başkanlığı olarak böyle faaliyetlerimiz bundan sonrada devam edecektir” dedi.

İftar programı sonrasında aziz şehitlerimizin ruhuna 1000 kişiye lokma tatlısı dağıtıldı.

1db2c41a-0e56-4ed3-b60a-0cb43356b1b2.jpg8740e5cf-e022-4d05-9b7e-e483c67a7f1e.jpga0d249b8-8447-4b5f-a922-b9b09a0013d8.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.