MİTHATPAŞA CADDESİ ŞANTİYE ALANI!

MİTHATPAŞA CADDESİ ŞANTİYE ALANI!

İzmir’in en işlek caddelerinde birisi olan Mithatpaşa Caddesi inşaat şantiye alanına döndü. Ketenci İnşaat firmasının valilik izniyle yaptığını iddia ettiği çalışmalarda ana caddeyi büyük iş makineleriyle kesildi.

İzmir’in tanınmış firmalarından Ketenci İnşaat, Karataş’ta süren inşaat çalışmasında İzmir’in en işlek caddesi olan Mithatpaşa Caddesi’nin inşaat şantiye alanına çevirdi. Bir süre dev kaya parçalarının kırıp, yayaların geçtiği kaldırımın üzerine koyan, kaldırımları büyük iş makineleriyle işgal eden inşaat firması, son olarak Mithatpaşa Caddesi’ni trafiğe kapatıp, inşaat şantiye alanına çevirdi.

20220617-123242.jpg

Sabah saatlerinde gelen büyük vinç makinesi, vinç makinesine kepçe taşıyan koca kamyon Mithatpaşa Caddesi’nde araç trafiğini alt üst etti. Dev vinç makinesi ise, insanların oturduğu kafeteryanın üzerinde dev kancasını sallaya, sallaya çalışmaya başladı. Kafeteryada oturanlar korku ve panik içinde oturdukları alanları terk ederken, ana caddenin iki büyük iş makinesiyle gündüz vakti trafiğe kapatılmasına ise araç sahipleri isyan etti.

20220617-123131.jpg

Vatandaşlar, ana caddenin şantiye alanına çevrilmesine isyan ederken, inşaat alanında bulunanlar çalışmalarının Valilik izniyle olduğunu belirterek, insanların hayatlarını riske atmanın, yolu trafiğe kapatmanın haklı sebebini savundular.

20220617-123259.jpg

Mithatpaşa Caddesi üzerinde bir küçük aracın bile park etmesine izin vermeyen ve hemen park cezası yazan trafik polislerinin, bu kargaşa durumunda, gündüz vakti ana caddeyi şantiyeye çeviren yerde görünmemesi ise vatandaşların ayrı tepkisini neden oldu.

652625.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.