Karşıyaka'da miting gibi adaylık açıklaması

Karşıyaka'da miting gibi adaylık açıklaması

Karşıyaka Belediye başkan yardımcılığından istifa eden KARSAV Başkanı Ahmet Diker, Karşıyaka Belediye Başkanlığı için Cumhuriyet Halk Partisi'nden aday adayı oldu.

Ahmet Diker’in adaylık açıklaması bir mitinge dönüştü. Karşıyaka İZBAN istasyonunda bir araya gelen yüzlerce Ahmet Diker taraftarları ellerinde taşıdıkları Atatürk posteri, Türk Bayrağı ve Diker’in posterleri Kaf Kaf, Kaf Sin Kaf sloganları ile CHP Karşıyaka İlçe Örgütü'ne kadar yürüdü.

9 Eylül’de 2023 kişi ile zeybek gösterisi düzenleyen Diker, Karşıyakalıların isteği üzerini zeybek oynarken, izleyenler yoğun tezahüratta bulundu…

CHP Karşıyaka İlçe Başkanlığına gelen Diker ve taraftarlarını İlçe Başkanı Levent Güçlü ve partililer karşıladı.

Diker, Güçlü ve partililer ile taraftarlar ilçe binasındaki konferans salonuna geçtiler. Başkan Güçlü Ahmet Diker ile yıllarca yol arkadaşlığı yaptığını, Karşıyaka’da üstlendiği görevleri anlattı.

.jpg

Ahmet Diker yaptığı konuşmada ise CHP içerisindeki çalışmalarına ve seçildiğinde ilçeyi nasıl yöneteceğine değinerek şunları söyledi. “Hatırlarsanız Cumhuriyet Halk Partisi 2000 yılında baraj altında kalmış bir partiydi. O zamanlar DSP rüzgârı vardı. O zamanlar baraj altında kalmış partinin il yürütme kurulu üyesiydim. Herkes o zamanlar Cumhuriyet Halk Partisi’nden uzaklaşırken biz partiyi ayağa kaldırmak için gecemizi gündüzümüze kattık. Levent başkanla 2004’te çıktığımız yolda hiçbir zaman ayrı düşmedi, düşmeyecektir de.

“Değişimin enerjisi ile yeni ufuklara yelken açıyoruz”

Diker, salondakilerin sık sık Kaf Sin Kaf, Ahmet Başkan sloganları ile kesilen konuşmasını şöyle sürdürdü. Çağdaş laik, demokrat, Atatürkçü ve aydınlık yüzlü Karşıyakalılar, yol arkadaşlarım. Sokağın sesini dinleyerek yola çıktım. Karşıyaka2ya hizmet etmiş belediye başkanlarımızı sevgi ve saygı ile anıyorum. Bugün büyük hayalin gerçeğe dönüşmesi için ilk adımı attığımız gündür. İnanıyorum ki ortak sevdamız ilçemizi Atatürk’ün gösterdiği çağdaşlık yoluna taşımak, sanatta, bilimde, teknolojide, sporda en iyiler arasına sokmak, ancak CHP iktidarı ile olur. Suyun yönünü değiştirmek için kaybedecek tek bir günümüz yok. Bizler değişimin enerjisi ile yeni ufuklara yelken açmak için tüm Türkiye’ye umut CHP’dir dedirtmek için Cumhuriyetin kalesi Karşıyaka’yı daha güçlü yarınlara hazırlamak için Gazi Mustafa Kemal’in izinden yürüyerek bu yakayı Akdeniz’in yıldızı haline getirmek, Karşıyaka’yı el ele vererek hep birlikte yönetmek için Kaf Sin Kaf’ımızı en yüksek zirveye taşımak için birleşerek yola çıkıyoruz.

Sizin istemediğiniz hiçbir şeyi yapmayacağım yaptırmayacağım. Karşıyaka’yı sizler yöneteceksiniz”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.