Mobil güvenlikte Bitdefender lider

Mobil güvenlikte Bitdefender lider

Bitdefender Antivirüs, bağımsız antivirüs test kuruluşu Av-Test’in 17 mobil güvenlik sağlayıcısının katılımıyla gerçekleştirdiği “Android Cihazlar İçin En İyi Antivirüs” testinden %100 başarı ile en yüksek skoru elde etti.

Bağımsız antivirüs test kuruluşu Av-Test’in, 17 mobil güvenlik sağlayıcısının katılımıyla gerçekleştirdiği Android Cihazlar İçin En İyi Antivirüs testinin sonuçları açıklandı. AV-Test, güvenlik ürünlerini test ederken performans ve yanlış tespitler de dahil olmak üzere kötü amaçlı yazılım tespitine ve kullanılabilirliğe odaklandı. Dünyada 500 milyondan fazla kullanıcıyı koruyan Bitdefender Antivirüs’ün mobil cihazlar için geliştirdiği Bitdefender Mobile Security ürünü, %100 başarı ile en yüksek skoru elde etti.

%100 Başarı ile En Yüksek Skor

Bitdefender Mobile Security, hem “En son Android kötü amaçlı yazılım saldırılarına karşı gerçek zamanlı koruma” hem de “Son 4 haftada keşfedilen yaygın Android kötü amaçlı yazılımları tespit etme” testlerinde %100 ile en yüksek skoru elde etti.

Olası Hırsızlıklara Karşı Telefonu Koruyor, Pil Ömrünü Kısaltmıyor

Bitdefender Mobile Security, olası hırsızlıklara karşı geliştirdiği anti-theft ve sistemi daha az yorarak pil ömrünü kısaltmaması gibi özelliklerle ön plana çıkıyor. Kötü amaçlı internet sitelerine karşı kullanıcıları koruyan Bitdefender Mobile Security, ayrıca VPN, Wi-Fi Güvenliği ve Uygulama Yönetimi gibi özellikleriyle de telefon kullanıcılarının karşılaşabileceği riskleri en aza indiriyor.

“Herkes birden fazla akıllı cihaza sahip ancak maalesef kullanıcıların çoğu bir güvenlik yazılımı kullanmıyor.” diyen Bitdefender Türkiye Operasyon Direktörü Alev Akkoyunlu, “Özellikle mobil cihazlara indirilen uygulamaların, arka planda telefonunuzdan hangi bilgileri yabancıların ellerine teslim ettiğini bilemezsiniz. Covid-19 pandemisi süreciyle de iş süreçlerinin önemli bir çoğunluğu, mobil cihazlar üzerinde takip edilmeye başlandı. Bu nedenle mobil cihazların güvenliğinin, her zamankinden daha önemli olduğunu anlamamız gerekiyor.” değerlendirmesinde bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.