Mobil Tır'ın yeni rotası İzmir

Mobil Tır'ın yeni rotası İzmir

Mobil Tır, İstanbul ve Tekirdağ’ın ardından İzmir için yola çıktı.

Tarım alanında sağladığı finansal katkının yanı sıra sosyal sorumluluk vizyonu çerçevesinde sektöre katkı sunmak hedefi ile çalışan DenizBank, ilk elden sağlık, finans ve yetiştiricilik eğitim hizmeti veren mobil tırı ile Türkiye’yi dolaşmaya devam ediyor. 

dsc_5204.jpg

Mobil Tır, İstanbul ve Tekirdağ’ın ardından İzmir için yola çıktı. AXA Sigorta, İzmir Köy-Koop, İzmir Veteriner Hekimleri Odası ve Ziraat Mühendisleri Odası İzmir Şubesi iş birliğiyle İzmir’in köylerine gidecek olan Mobil Tır, ‘Koop-tuk Geliyoruz’ etkinlikleri kapsamında yöre halkıyla kültür sanat paylaşımlarına da aracılık edecek.

Konuyla ilgili açıklamalar yapan İzmir Köy-Koop Başkanı Neptün Soyer şunları söyledi: “Tüm dünyanın üzerinde durduğu tarım ve kooperatif örgütlenmesinin ülkemizde daha bilinçli yapılması adına her konuda olduğu gibi eğitim şart dedik ve kooperatifçi gençlerimizin projesi olan 'Koop-tuk Geliyoruz!' ile Buca'dan hikâyemize başlıyoruz. Hem üreticiyi hem tüketiciyi korumak, bilinçlendirmek adına iyi tarım uygulamalarının bilinçli bir şekilde geliştirilmesi için yola çıkıyoruz.” 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.