Mobilyada da Ev Tekstilinde de İlk tercih Modoko

Mobilyada da Ev Tekstilinde de İlk tercih Modoko

Mobilyanın başkenti Modoko, mobilyanın yanı sıra dekorasyonun vazgeçilmez parçaları tülden perdelik kumaşa, döşemelik kumaştan halıya kadar pek çok dekorasyon parçasının da ilk adresi olmaya devam ediyor

Mobilyanın başkenti Modoko’da tül–perde, koltuk kumaşı ve halı gibi dekorasyonun ayrılmaz parçası olan ürünlerde zengin çeşitlilik ve uygun fiyat arayanlara geniş seçenekler sunuluyor. 


Mekanları güzelleştiren ve farklılaştıran küçük detaylardır. Mevsim değişiyor… Hayat yenilenmek istiyor. Evinizdeki koltuklarınız yeni ama kumaşından ve deseninden mi sıkıldınız? Değiştirmek ve yaşam alanınızı yenilemek mi istiyorsunuz? Klasikten moderne, countryden avangarda farklı zevklere hitap eden mobilya seçeneğini bir arada sunan Modoko, tül–perde, koltuk kumaşı ve halı gibi dekorasyonun vazgeçilmezi olan ürünlerle zengin çeşitliliği ve uygun fiyatlarıyla ufak dokunuşlarla evini yenilemek isteyenlere geniş seçenekler sunuyor… Dekorasyonda farklılık arayanların ilk adresi Modoko’da döşemelik kumaş, tül-perde ve halı seçiminde zengin çeşit arasından her zevke ve her bütçeye uygun ürün bulmak mümkün. 


Modoko Yönetim Kurulu Başkanı İ.Etem Özçelik, “Modoko döşemelik kumaş, perde ve tül konusunda sunduğu lüks ve yüksek kaliteli ürünler ile ilk tercih nedeni. Küçük detaylarla evlerinizi canlandırırken, renk ve çeşit alternatifi ile hayal ettiğiniz yaşam alanına kavuşmalarını sağlıyoruz. Modoko’da bulunan yerli yabancı pek çok marka, binlerce ürün seçeneği ile müşterilerine kaliteli hizmet vermeyi hedefliyor” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.