Modanın Zirvesinde koronavirüse karşı test önlemi

Modanın Zirvesinde koronavirüse karşı test önlemi

Ayza Sağlık yetkilileri, If Wedding İzmir boyunca talep eden ziyaretçilere koronavirüs testi yaptı ve tek bir olumsuz vakaya dahi rastlanmadığını açıkladı.

İzmir’in en önemli fuarlarından biri olan IF Wedding Fashion İzmir, yerli ve yabancı binlerce ziyaretçisi ve katılımcısıyla modaya yön verip ekonomiye de büyük katkı sağlarken, küresel salgın olan koronavirüse karşı üst seviye sağlık önlemleriyle de güvenli fuar olarak akıllara kazındı. Fuar İzmir’in A holünün girişinde oluşturulan alanda fuar ziyaretçileri ve katılımcılar koronavirüs testi yaptırma imkânı buldu. Özellikle uçuşlar ve seyahatler için zorunlu olan testleri yaptırması gereken katılımcı ve ziyaretçiler, testler için hiç vakit kaybetmeden Fuar İzmir’de yalnızca birkaç dakika içinde testlerini yaptırdı. Farklı ülkelerin sağlık protokollerine göre PCR testi ve Antijen Test seçeneğiyle gerçekleştirilen koronavirüs testlerine ilgi büyük oldu. Yerli bir antijen testi olarak her geçen gün daha çok ön plana çıkan Diagnovir, özellikle İtalyan katılımcı ve ziyaretçiler tarafından yoğun bir şekilde tercih edildi. Ayza Sağlık tarafından testlerin yapıldığı alanı İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve İzmir Ticaret Odası Başkanı Mahmut Özgener de ziyaret etti.

15e04309-2db8-42bd-b059-660b5dd9803b.jpg

Seyahat zorunluluğu dışında kişisel talepleriyle test yaptıran birçok IF Wedding ziyaretçisi, iç ferahlatıcı sonuçlarla karşılaşırken, fuarın küresel salgına karşı ne kadar titizlikle oluşturulduğu da gözler önüne serilmiş oldu.

whatsapp-image-2021-11-18-at-11-48-55.jpeg

Koronavirüse karşı testleri gerçekleştiren Ayza Sağlık firmasının yetkilisi Dr. Bülent Zeytinoğlu, “Bu kadar büyük bir fuar organizasyonunda yaptığımız testlerde olumsuz bir sonuca rastlamadıysak, burada aslan payı bize göre alanda tüm hijyen ve mesafe önlemlerini alan İZFAŞ’ındır. Moda içerikli bir fuar organizasyonuna, sağlık yönüyle katkı vermiş olmaktan dolayı mutluyuz.” dedi.

b56dcf9f-aa23-454e-bc8a-a31fb6321727.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.