MODEL OF CELEBRITY'YE İZMİR'DE BÜYÜK İLGİ

MODEL OF CELEBRITY'YE İZMİR'DE BÜYÜK İLGİ

Ece Türkiye tarafından yönetilen İzmir'in lüks alışveriş ve Yaşam Merkezi MaviBahçe, önceki gün Model of Celebrity jürisini ağırladı.

Türkiye'nin dört bir yanını dolaşarak yetenekli gençleri keşfedip ekran ve podyumlara kazandıran başarılı organizatör Banu Noyan, usta koreograf Uğurkan Erez ve ünlü televizyoncu Armağan Çağlayan'dan oluşan Model of Celebrity jürisine İzmir ve çevre illerden gelen gençler büyük ilgi gösterdi. Podyum ve ekrana adım atmak için kendine güvenenler usta jüri karşısında yeteneklerini sergileyerek şöhret kapısından geçmek için birbirleriyle yarıştı. Elemeye katılan 130 kişi arasından 23 genç yarı finale katılmaya hak kazandı. Kızlarının güzelliği dillere destan olan İzmirli gençler arasında seçim yapmakta zorlanan jüri üyeleri, "İzmir'in kızları bizi çok zorladı. Hepsi birbirinden güzel ve yetenekli" dediler. 

YARIŞMACILARA 'DOĞAL OLUN' TAVSİYESİ 

Yarışmanın sivri dilli jürisi Armağan Çağlayan genç kızlara doğal olmalarını tavsiye etti.Ünlü televizyoncu makyajını abartılı bulduğu bir yarışmacıya "Çok büyük görünüyorsun. Tıpkı Seren Serengil gibi... Seren de çok fazla boyandığı için yaşından çok büyük görünüyor" dedi. 

Yaprak dökümü dizisinden sonra rol aldığı bütün işler reyting kurbanı olan Fahriye Evcen'le ilgili de konuşan Çağlayan, "Fahriye için doğru proje seçilmiyor. Oyuncu için en önemli şey, senaryoya okuduğunda tutar mı tutmaz mı diye karar vermek. Fahriye'yle değil, projeyle alakalı bir durum" diye konuştu. Ebru Şallı'ya ait olduğu iddia edilen fotoğraflarının sosyal medyada yayılmasıyla ilgili gelen soruyu da yanıtlayan Armağan Çağlayan, "Nasıl kullanacağınızı bilmezseniz her şey tehlikeli. Sosyal medya konusunda uzman değilim ama Ebru Şallı'nın takipçilerini çok merak ettim. Her takipçi zan altında kaldı" açıklamasında bulundu. Büyük finali eylül ayında İstanbul'da gerçekleşecek olan Model Of Celebrity 2017'nin kazananları dizi, reklam ve sinema filmlerinde rol alma şansını yakalayacak.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.