Model ve Oyuncu Dilek Kaya’nın Hızlı Yükselişi!

Model ve Oyuncu Dilek Kaya’nın Hızlı Yükselişi!

Model ve Oyuncu olarak birçok dizi ve klipte oynayan Dilek Kaya, Sanat ve Moda Dünyasında ses getirecek bir hızla geliyor…

Makedonya ve Sırbistan’da modelliği ile boy gösteren Dilek Kaya, en çok İnce Belli Model olarak tüm dikkatleri üzerine çekiyor. Güzel model ve oyuncu Dilek Kaya, tüm Balkan Ülkeleri’nde çok sayıda hayran edinmiş durumda. Makedonya’da birkaç firmanın yüzü olan güzel model, önümüzdeki Nisan ayı için tekrar Makedonya ve Sırbistan’a davet edildi. Makedonya ve Sırbistan basını da Dilek Kaya haberlerine yer verdi ve büyük ilgi gösterdi ünlü Model’e.

Yurdumuzda da ince beli ile dikkatleri üzerine çeken ünlü model ve oyuncu, Gazeteci Serkan Candaş ile geçtiğimiz günlerde bir röportaj gerçekleştirmişti. Bu röportajında işini çok sevdiği, işinde hırslı olduğu, bunun yanında fedakar bir eş ve iyi bir anne olduğunu belirtmişti. Modelliği çok sevdiğini, oyunculukta da gelişime her zaman açık olduğunu söyleyen ve bu yolda kararlılıkla ilerlemek istediğini belirten Dilek Kaya, ülkemizde son dönemde ilgiyle izlenmekte olan dizilerde de oyunculuğunu birçok defa gösterdi.

Rol aldığı bazı diziler şunlardır: 

Çukur, Kalp Atışı, Elif, Kalbimdeki Deniz, Baba Candır, İçerde,Yıldızlar Da Kayar. Bunların yanında birçok klipte de yer alan Dilek Kaya işine gösterdiği sevgi ile hızla yükselecek gibi…

55 cm ile Türkiye’nin hali hazırdaki en ince belli modeli olan Dilek Kaya, bu özelliği ve yönüyle de daha çok konuşulacak gibi.

Makedonya ve Sırbistan’dan sonra ki hedefinin Fransa ve İtalya olduğunu belirten güzel model “Avrupa’nın birçok yerinde Modelliğim’le konuşulmak ve ülkemi temsil etmek istiyorum” diyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.