Modern Çağ Koleji ders zilinin çalmasını bekliyor

Modern Çağ Koleji ders zilinin çalmasını bekliyor

İzmir’de Kişiye Özel eğitim sağlayan Modern Çağ Koleji açıldı. İzmir Ayrancılar’da bulunan Modern Çağ Koleji kampüsünde öğrenciler bilim, sanat, spor ve teknoloji destekli bireysel eğitim alıyorlar.

Modern Çağ Koleji Genel Müdürü Ömer Özdemir ‘’Çocuklarımızı bir yıl sonraya değil, 2030’lu yıllara hazırladığımızın farkındayız. Bu farkındalıkla beraber çocuklarımızı Atatürkçü, çağdaş, yenilikçi, laik, ahlaklı bireyler olarak onları sıkmadan mutlu bir şekilde, bir aile sıcaklığı ile geleceğin liderleri olarak hazırlıyoruz.’’ dedi.

Geleceğin çocuklarını hazırlarken ‘’çok yönlü eğitim ‘’ sistemini uyguladıklarını belirtti. Çocukların sadece ‘’akademik’’ başarısının yeterli olmayacağını vurgulayan Özdemir ‘’çok yönlü eğitim sistemi’’ ile onları farklı alanlarda ileriye taşıdıklarını ifade etti. Akademik eğitimle beraber öğrencilerin dil eğitimi (İngilizce,İspanyolca), yetenek ve genel kültür gelişimi,  iyi insan olmalarını da çok önemseyen Özdemir MÇK’da eğitim sistemini 4 ayrı temele dayandırdıklarını ifade etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.