MODOKO’DAN SIRA DIŞI HEDİYELER

MODOKO’DAN SIRA DIŞI HEDİYELER

14 Şubat Sevgililer Günü yaklaşırken tüm âşıkları heyecan sarmaya başladı. Aşkını bir güne değil bir ömre sığdıranlar ise klişelerden uzak durmaya ve en uygun hediyeyi seçmeye çalışıyor.

Sevgililer Günü Hoş Geldin!
Bu özel gün geldiğinde, ister erkek ister kadın olsun çiftleri bir telaş alıyor. Asıl soru şu: Ne hediye alacaksınız? “Klişe hediyelerden kurtulmanın zamanı geldi ve aşkınızı en çok yansıtan hediyeleri tercih edin” diyor Modoko.
Sevgilinize ve hep sevgili kalacak eşinize bu Sevgililer Günü’nde şaşıracağı ve mutlu olacağı farklı hediyeler arayanlara Modoko’dan sürprizler var.
Evimizde bizi yansıtacak, hayatımıza da renk katacak küçük dokunuşlarla, hem aşkımızı hem de kişiliğimizi yansıtacak dekorasyon parçaları 2017 Sevgililer Günü’nü bambaşka yaşamamızı sağlayacak.
“Özgün Parçalara Yer Açın…”
Kişiye özel mobilya tasarımının adresi Modoko bu yıl farklı bir hediye almak isteyen tüm çiftleri bekliyor. Modoko Yönetim Kurulu Başkanı İ.Etem Özçelik “ Çiftlerin hediye seçerken yaşadıkları en büyük sıkıntı belirsizlik… Bunun sonucunda da klişe hediyeler alınıp, renkli sunumlarla farklılık yaratılmaya çalışılıyor. Oysa sevdiğiniz kişiye özel alacağınız bir berjer, odasında farklı bir hava yaratacak bir komodin veya sadece baş başa yemek yediğiniz bir akşamı aydınlatacak bir lambader bile evinize ve aşkınıza farklı ve özgün bir boyut getirecek. Biz diyoruz ki evinizde ve zevklerinizde özgün parçalara yer açın. Modoko olarak her isteğe ve her zevke uygun 350 farklı konseptte mağazamızla size Sevgililer Günü’nde en iyi hediyeyi hazırlayacağımızı biliyoruz. Şimdiden sevgi dolu bir gün olması dileğiyle Sevgililer Gününüz kutlu olsun…” dedi.
Modoko Hakkında;
1969’da kurulan Türkiye’nin en seçkin mobilyacılar sitesi Modoko’da 150.000 m2 alanda 350 önemli mağaza bulunmaktadır.  Her tarzda mobilya üreten ve kişiye özel tasarım yapan birçok firmayı da bünyesinde bulundurarak yaşam alanlarını daha ‘özel’ kılan Modoko, doğrudan 5.000, dolaylı olarak 35.000 kişiye istihdam sağlamaktadır.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.