Mordoğan Flüt Akademisi öğrencilerinden muhteşem konser!

Mordoğan Flüt Akademisi öğrencilerinden muhteşem konser!

Mordoğan Flüt Akademisi'nin genç flütistleri muhteşem bir konsere imza attı.

Medya Ege- Karaburun Belediyesi'nin destekleriyle Mordoğan Flüt Akademisi öğrecileri tarafından konser verildi. Fransa’da yaşayan dünyaca ünlü Flüt Sanatçısı Sibel Kumru Pensel, Oda Müziğinden Simay Aydın, Flüt Tamir ve Bakım ile ilgilenen Ezgi Demren’in koordinatörlüğünde gerçekleşen konser ile Karaburunlular müzik ziyafeti yaşadı.

fzzakeuxkaasbyf.jpg
Muhteşem konser için teşekkür eden Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan, "Telaşımızı az da olsa unutturan, ruhumuzu böylesine besleyen sanat etkinliklerimizi daha da artırmayı hedefliyoruz. Tüm çocuklarımızın sanatla buluşması için belediye bünyesinde çalışmalar yapmaya devam edeceğiz" dedi.

fzzakclxkauit54.jpg
Etkinlik hakkında açıklamada bulunan Başkan Erdoğan, "Belediyemizin destekleriyle gerçekleşen etkinlikte, Mordoğan Flüt Akademisi’nin genç flütistlerin akademi boyunca çalıştıkları eserleri dinleme şansımız oldu. Başta Flüt Sanatçımız Sibel Kumru Pensel olmak üzere Oda Müziği’nden Simay Aydın, Flüt Tamir ve Bakım ile ilgilenen Ezgi Demren’e Mordoğan Flüt Akademisi’nin genç sanatçılarına çok teşekkür ediyorum. Telaşımızı az da olsa unutturan, ruhumuzu böylesine besleyen sanat etkinliklerimizi daha da artırmayı hedefliyoruz. Tüm çocuklarımızın sanatla buluşması için belediye bünyesinde çalışmalar yapmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

fzzai75xkaari9d.jpgfzzajypxoaee-qf.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.