Mordoğan Flüt ve Piyano Akademisi'nden muhteşem konser

Mordoğan Flüt ve Piyano Akademisi'nden muhteşem konser

Mordoğan Flüt & Piyano Akademisi’nin genç flütistleri, hocaları ile birlikte müzikseverlere muhteşem bir gece yaşattılar.

Medya Ege- Karaburun Belediyesi'nin desteklediği Mordoğan Flüt ve Piyano Akademisi'nin öğrencileri, Fransa’da yaşayan Flüt Sanatçısı Sibel Kumru Pensel, Piyano Sanatçısı Leo Pensel ve Piyanist Özlem Ebesek ile birlikte müzikseverlere dolu dolu bir gece yaşattılar.

Konsere ilişkin görselleri sosyal medya hesabından paylaşan Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan, paylaşımında "Son haftalarda ülkemizde art arda yaşanan üzücü olaylarla üzerimize çöken kasvet bulutlarını bu muhteşem klasik müzik konseri ile bir nebze de olsa azaltmaya çalıştık. Başta Flüt Sanatçımız Sibel Kumru Pensel olmak üzere Piyano Sanatçılarımız Leo Pensel’e, Özlem Ebesek’e, Mordoğan Flüt & Piyano Akademisi’nin genç sanatçılarına, Akademi koordinatörlüğünü yapan Çiler Talu ve Denis Pensel’e çok teşekkür ediyorum. İlçemizde ruhumuzu böylesine besleyen sanat etkinliklerimizi daha da artırmayı hedefliyoruz. Özellikle yavrularımızın sanatla buluşması için belediye bünyesinde çalışmalar yapmaya devam edeceğiz." ifadelerine yer verdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.