Mordoğan'da çocuk parkı, vandalizm kurbanı oldu!

Mordoğan'da çocuk parkı, vandalizm kurbanı oldu!

Mordoğan'da yenilenen rekreasyon alanındaki aydınlatma armatürü ve ağaçların saldırıya uğradığını açıklayan Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan, "Bugün kendini bilmez kişilerin yeni bir vandallığına daha tanık olduk" dedi.

Nilda Altın Okay- Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan kişisel sosyal medya hesabından Mordoğan Mahallesi Kütlücek Mevkii’nde yenilenen çocuk parkı ve rekreasyon alanındaki aydınlatma armatürü ve ağaçların kimliği belirsiz kişiler tarafından saldırıya uğradığını açıkladı.

frwbc-uwqaa4etv.jpg

"Bu vandallığı şiddetle kınıyorum"

Başkan Erdoğan, açıklamasında "Bugün kendini bilmez kişilerin yeni bir vandallığına daha tanık olduk. Mordoğan Mahallemiz Kütlücek Mevkii’nde Belediyemiz tarafından yenilenen çocuk parkı ve rekreasyon alanındaki aydınlatma armatürü ve ağaçlarımız kimliği belirsiz şahıslar tarafından saldırıya uğradı, ağaçlarımızın dalları kırıldı. Sizlerin vergileri ile alınan bu kamu mallarına zarar veren kişileri ve yaptıkları vandallığı şiddetle kınarken, konunun takipçisi olacağımızı da özellikle belirtmek istiyorum." ifadelerini kullandı.

806x378-1563946451503.jpg

frwbcxvwyae8zd2.jpgfrwbdruwyaiydem.jpgfrwbcsqxeaauhfh.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.