Motor ustasına motor üstünde doğum günü!

Motor ustasına motor üstünde doğum günü!

İzmir’in oto sanayisinde, motor tamirciliğinde ustaların ustası Özkan Yurtgez’e müşterileri ve çalışanları doğum gününde tatlı bir sürpriz yaptı. Usta Yurtgez’e motor üstünde pastasını kestirdiler.

İzmir’de oto tamircilerinde ustalık bir kenara artık ustaların ustası olma yolunda hızla büyüyen bir sanayiye dönüştü. Bunda en büyük hak ise eski ustaların işlerini yeni ustalara ince ayrıntısına kadar öğreterek, onların önünü açması, onlara yol göstermesi ve onların yetişmesinden emek sarf etmeleri.

İzmir 1. Oto Sanayi’nde Özkan Oto’nun sahibi Özkan Yurtgez’de işte bu ustaların yetiştirdiği ustalıktan ustalar yetiştiren boyuta gelenlerden birisi. Her tür arabanın motor aksamıyla ilgili olarak hiç düşünmeden değil, biraz düşündükten sonra tamir işini üstelen Özkan Yurtgez’in müşterileri onu şöyle tanımlıyor, “Arabada çalışırken sesini dinler, yürürken yolu izler arabada ne sorunu olduğunu tespit eder.”

20230603-131520.jpg

Oto tamir ustası Özkan Yurtgez’i böyle tanımlayan müşterileri ve yanında usta olma yolunda yol alan çalışanları tatlı bir doğum günü sürprizi yaptılar. İndirdiği ve yapımına başladığı motorun başında işine yoğunlaşan usta Özkan’a doğum günü pastasını, maytaplar ve müzik eşliğinden getiren müşterileri ve çalışanları, ustaların ustasının pastasını yapımına devam ettiği motorun üstüne koydular. Tatlı sürprizi ellerini yağı, yüzünü karasıyla motorun başında yaşayan usta Özkan, mumu üfledi ve sonrasında pastasını sevenleriyle birlikte keserek yedi.

20230603-131438-001.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum