Motorola One Fusion tanıtıldı!

Motorola One Fusion tanıtıldı!

Motorola geçtiğimiz ay 16 Megapiksel açılır kamera ve Snapdragon 730 işlemciye sahip olan One Fusion+ modelini tanıtmıştı. Bu kez Motorola One Fusion sessizce tanıtıldı.

One Fusion’un 6.5 inçlik ekranı HD+ çözünürlük sunarken, üst kısımdaki çentik 8 Megapiksel ön kameraya ev sahipliği yapıyor. 4 GB RAM ve 64 GB depolama alanı ile gelen telefon, Qualcomm Snapdragon 710 işlemciden güç alıyor.

10 nm fabrikasyon süreci ile üretilen ve 2.2 GHz hızında çalışan sekiz çekirdekli işlemci Kryo 360 çekirdeklerinden oluşuyor. Adreno 616 grafik biriminin yer aldığı işlemci, X15 LTE modemi bünyesinde barındırıyor. 48 Megapiksel çözünürlüğündeki ana kamerasına 8 Megapiksel geniş açılı ve 5 Megapiksel makro kameranın yanı sıra 2 Megapiksel derinlik algılama sensörü eşlik ediyor. 5000 mAh bataryalı cihazın One Fusion+ ile arasındaki en önemli farklardan birisi de, hızlı şarj desteğine sahip olmaması. Arka tarafında parmak izi okuyucu yer alan telefon, USB-C portuna sahip. Telefonun fiyatı henüz bilinmezliğini koruyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.