Motorola RAZR geri dönüyor!

Motorola RAZR geri dönüyor!

Akıllı telefonların yaygınlaşması ile piyasadan silinen Motorola bir dönemin popüler modeli RAZR ile akıllı telefon piyasasına tekrar giriyor.

Bir dönemin telefon dünyasında çok satan markalar içerisinde yer alan Motorola eski gücüne kavuşmak istiyor. Kapaklı telefonların çok popüler olduğu bir dönemde Motorola tarafından çıkarılan ve çok geniş bir kitlenin sevgisini kazanan telefon, iki ekran sunmasıyla o dönem büyük fark yaratıyordu. Bir dönem Motorola’nın en çok sevilen telefonlarından biri olan RAZR, çok daha farklı bir şekilde geri dönmeye hazırlanıyor. 

Farklı Söylentiler Hakim..

Motorola’nın bu nostalji dalgası ilk olarak geçen sene ortaya çıkmıştı. Markanın sahibi Lenovo, geçen sene RAZR’ın piyasaya döneceğini ima etmişti. Motorola, bu markayı nasıl kullanacak bilinmiyor, ancak Samsung’la hayata geçmesi beklenen katlanabilir ekran formuna rakip olarak bir RAZR cihazının çıkarılabileceği düşünülüyor.

Katlanabilir ekranla ismine daha uygun bir cihaza bürünecek yeni RAZR’ın ne zaman duyurulacağı hakkında hiçbir bilgi paylaşılmadı. Motorola RAZR’ın çıkış tarihi en iyi ihtimalle 2018 sonu olacaktır. Bu yüzden bu cihaz hakkında bilgilerin ortaya çıkması için biraz daha beklememiz gerekiyor.

Daha farklı bir formda çıkması beklenen yeni olası RAZR telefonunun çıkış tarihi hakkında bir bilgi yok.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.