Motorola Razr Gold Edition geliyor!

Motorola Razr Gold Edition geliyor!

Katlanabilir telefonlardan olan Motorola Razr Gold Edition ile birlikte bir daha gündeme geldi.

Dikey katlanabilir yapıda olan Motorola Razr altın kaplama tasarımla da kullanıcılarla buluşacak. Birçok telefon modeli, özel tasarım yeniden üretilip kullanıcılara sunuldu. En çok dikkat çeken tasarımlar ise altın kaplamalı telefonlar oldu. Bu nedenle Motorola Razr altın tasarımıyla üretilip satışa sunulacak. Halihazırdaki telefonla aynı özelliklere sahip olacak olan altın sürüm, kasasında altına yer verecek.

Katlanabilir telefonların piyasaya yeni sunulmasına rağmen özel bir sürümün ortaya çıkması da dikkat çekti. Bu alanda kıyasıyla rekabete giren firmalar adından söz ettirmek için çalışmaları artıyor. En son Samsung da Motorola gibi dikey katlanabilir telefon üretimini (Galaxy Z Flip) başlatmıştı.

Motorola için altın tasarımları sızdırdığı haberlerle tanınan Evan Blass (@evleaks) tarafından paylaşıldı. Sadece görsellerin yer aldığı sızıntıda fiyata dair herhangi bir bilgi paylaşılmadı. Normal sürümü 1.449 dolar olan Razr, altın sürümde nasıl bir fiyat etiketine sahip olacağı merak konusu oldu.

Razr, 6.2 inç katlanabilir 21:9 ve 2142 x 876 çözünürlükte ekrana sahip. Bu ekran POLED yani plastik OLED olarak kullanıcılarla buluşuyor. Öndeki ikinci ekran ise 4:3, 800 x 600 çözünürlükte 2.7 inç OLED olarak geliyor.

16 Megapiksel ana kamerayla birlikte 5 Megapiksel ön kamera bulunuyor. Snapdragon 710‘dan güç alan işlemciyle birlikte 6 GB RAM ve 128 GB depolama alanı bulunuyor. 2510 mAh bataryanın bulunduğu telefonda 15W hızlı şarj desteği de yer alıyor. USB C ile şarj olan telefon kulaklık girişine sahip değilken Android 9 ile kullanıcılarla buluşuyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.