Mövenpick Çikolataları Bayramı Tatlandırıyor

Mövenpick Çikolataları Bayramı Tatlandırıyor

Mövenpick tarafından İsviçre'den getirtilen ithal kuvertürün çikolata yapılmasıyla bayramlar tatlanıyor.

En güzel ev yapımı çikolatalar, pastalar, nefis kurabiyeler... Bu bayram, tatlı ve tuzlu tüm aradıklarınız Mövenpick Hotel Izmir'in giriş katındaki, İzmir'in en tatlı mekanı Swiss Cake'de.

Swiss Cake’de biz çikolatalarımızı İsviçre'den getirdiğimiz ithal kuvertür ile kendi mutfağımızda yapıyor ve sizlere sunuyoruz. Herkesi mutlu edecek ve bayram ziyaretlerinize fark katacak çok özel lezzetler, bu bayram da favoriniz olacak. Mövenpick Hotel Izmir'in pastane şefinin yaratıcılığı ile ortaya çıkan benzersiz tatlar, şık sunumlarıyla Swiss Cake'de sizleri bekliyor. 
Swiss Cake’in sunduğu çikolataların yanı sıra, özel tarifli, ev yapımı pasta, kek ve kurabiye çeşitleri ve tadı dünyaca ünlü % 100 doğal malzemelerle hazırlanmış Mövenpick Dondurmaları İzmir’de sadece Swiss Cake’de satışa sunuluyor. 
Swiss Cake haftanın her günü 10:00 – 20:00 saatleri arasında hizmetinizde. Detaylı bilgi için lütfen 488 14 32’yi arayınız.

Mövenpick Hotels & Resorts hakkında:
Mövenpick Hotels & Resorts, 16.000’in üzerinde çalışanı ile 23 ülkede 83 otel, tatil köyü ve Nil yolcu gemileri ile uluslararası üst düzey bir otel yönetim şirketi olarak hizmet vermektedir. Ayrıca Chiang Mai (Tayland), Bali (Endonezya) ve Marakeş (Fas) da dahil olmak üzere planlanan veya yapım aşamasında olan 20'yi aşkın projesi bulunmaktadır.

Hedef pazarı olan Avrupa, Afrika, Orta Doğu ve Asya’da büyüme ve gelişmeye öncelik veren Mövenpick Hotels & Resorts, iş ve konferans otelciliği ile tatil yörelerinde resort otelciliği yapmakta ve otellerinin bulunduğu tüm bölgelerin karakteristik özelliklerini korumaya ve saygı göstermeye büyük önem vermektedir. Merkez ofisi orta İsviçre’de (Baar) bulunan İsviçre kökenli Mövenpick Hotels & Resorts, konuklarını kişiye özel hizmet anlayışı çerçevesinde sunduğu kaliteli servisi ve eşsiz lezzetleri ile ağırlamaktadır. Sürdürülebilirliğe duyarlı yaklaşımıyla Mövenpick Hotels & Resorts, dünyadaki en çok Green Globe sertifikası sahibi otel zinciridir.
Otel grubunun %66,7’sine Mövenpick Holding, %33,3’üne ise Kingdom Group sahiptir. Daha fazla bilgi için lütfen www.movenpick.com adresini ziyaret ediniz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.