Mövenpick Hotel Izmir, Alman bloggerları İzmir’de bir araya getirdi

Mövenpick Hotel Izmir, Alman bloggerları İzmir’de bir araya getirdi

Mövenpick Hotel İzmir, Almanya ve Avusturya’nın önde gelen bloggerlarını, THY desteği ile 3 gün boyunca İzmir’de misafir etti.

İzmir’i tatil ve gezi destinasyonu olarak pazarlamayı amaçlayan proje ile, Mövenpick Hotel Izmir ve THY, Almanya ve Avusturya’nın önemli bloggerlarını İzmir’de bir araya getirdi. İzmir’in kültürel, gastronomik, tarihsel ve iklimsel olarak mükemmel bir şehir olduğunu ve bunun tanıtılması gerekliliğini  her fırsatta vurgulayan ve bunun için bir çok projeye imza Mövenpick Hotel Izmir, yine başarılı bir etkinliği geride bıraktı.

 

Üç gün boyunca, rehber Serdar Çelenk eşliğinde İzmir'in güzelliklerini, gezilecek yerlerini, lezzetlerini tanıyan 6 kişilik Alman Blogger kafilesi, Mövenpick Hotel Izmir ev sahipliğinde ağırlandı. İzmir'i tanımaya şehir merkezinden başlayan gazeteciler, ilk gün Alsancak ve etrafını tanıyarak, Mövenpick Hotel Izmir şefi Murat Yıldız’ın özel olarak hazırladığı menu ile keyifli bir akşam yemeği yediler. İkinci gün, Kemeraltı çarşısı, Kızlarağası Hanı ve Agora ve Asansörü gezerek İzmir'in tarihi güzelliklerini keşfettiler. Ahmet Güğzelyağdöken’in restoranında keyifli bir yemek atölyesinde bir araya gelen bloggerlar, İzmir’in lezzet değerlerini hem denediler hem de tattılar.  Ertesi gün gerçekleştirilen Efes turunun ardından, Sevilen İsabey Bağevi'nde keyifli bir akşam yemeği yendi.

 

Seyahatlerinden oldukça memnun kalan bloggerlar, bir sonraki destinasyonlarının yine İzmir olacağını ama bu sefer iş için değil sadece gezmek için geleceklerini söylediler.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.