Mövenpick’den Çocuklara Özel Power Bites Menü

Mövenpick’den Çocuklara Özel Power Bites Menü

Mövenpick Hotels & Resorts, dünya genelindeki tüm otellerinde sunmaya başladığı, doğal ve sağlıklı malzemelerle hazırlanan “Power Bites” menüleriyle farklı lezzetler sunuyor.

Çocuklar tarafından en sevilen yemeklere ek olarak hazırlanan “Power Bites” menüsünde; gülümseyen tırtıl sandviç, mozzarella ve domatesli uğur böceği salatası, köfte ve domates soslu kuş yuvası spagetti ve renkli meyve kayığı gibi enfes tatlar hizmete sunuluyor.

Sağlıklı pişirme yöntemleri kullanılarak besleyici ve taze malzemelerle hazırlanan “Power Bites” lezzetleri, Mövenpick otellerinin restoran ve oda servisi menülerinde yer alıyor. Ayrıca ebeveynleri ile birlikte yemek yiyen 6 yaşına kadar çocukların yemeği ücretsiz olup, 7-12 yaş arası çocuklara %50 indirim uygulanıyor. 

Sadece acıkan karınları doyurmakla kalmayan, çocukların merakını da uyandıracak “Power Bites” menüsüyle çocuklarınıza unutulmaz ve keyifli bir lezzet serüveni yaşatmak için 0232 488 14 14’den Mövenpick Hotel Izmir’i, 0212 319 29 29’dan  Mövenpick Hotel Istanbul’u, 0312 258 58 00’dan Mövenpick Hotel Ankara’yı veya 0212 600 1 600’dan Mövenpick Hotel Istanbul Golden Horn’u arayarak rezervasyon yaptırabilirsiniz. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.