MTKSİAD’dan yeni ekonomi modeline tam destek

MTKSİAD’dan yeni ekonomi modeline tam destek

İsmail Sadi Doğan: İş dünyası olarak yeni ekonomi modelini destekliyoruz.

Moda Tekstil ve Konfeksiyon (MTKSİAD) Sanayici ve İşadamları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Sadi Doğan, hükümet tarafından açıklanan yeni ekonomik politikalara ilişkin iş dünyasının üretim, yatırım, istihdam ve ihracata yönelik çalışma yapmasının önemli olduğunu açıklayarak yeni ekonomi modelini desteklediklerini belirtti. 

“Devletimizin arkasındayız”
 

MTKSİAD olarak hükümetin açıkladığı ekonomik politikaları desteklediklerini açıklayan Doğan, “Yeni ekonomi modelinde sürdürülebilir büyüme, finansal istikrar ve yapısal dönüşüme odaklanılmış olmasını daha güçlü bir Türkiye hedefimiz açısından olumlu buluyoruz. Bu süreçte devletimizin arkasındayız” dedi.

“Yapısal sorunlara çözüm getirecek”
 

Orta ve uzun vadede dönüşümün ana hatlarının ortaya konması ekonominin üzerindeki belirsizlikleri de ortadan kaldıracağının altını çizen Doğan, “Yeni ekonomi modelinin temelinde yer alan tasarruf, üretim ve daha çok ihracat anlayışı ile günümüzdeki pek çok yapısal soruna çözüm getirmesini amaçlıyor. Zaman, ülkemiz ve milletimiz için daha çok çalışma zamanıdır. İş dünyası olarak üretime, yatırıma, istihdama ve ihracata devam etmemiz bu süreçte büyük önem arz ediyor” diye konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.