MTO İftar ve Sertifika Töreni Yapıldı

MTO İftar ve Sertifika Töreni Yapıldı

Menemen Ticaret Odasının iftar programı ve sertifika tören programı Menemen'de Rüya Garden salonlarında yapıldı.

Menemen Ticaret Odası ve KOSGEB Kuzey Merkez Müdürlüğü’nün işbirliğinde yapılan İftar ve sertifika törenine 7-10-12-14. Dönemler girişimcileri, Menemen Kaymakamı Gülihsan Yiğit, Menemen Cumhuriyet Başsavcısı Serbülent Sancar, Bugemi danışmanlık Murat Taşkın, Menemen Vergi Dairesi Müdürü Uğur Bayraktar,İzmir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanvekili Ercan Korkmaz ,İzmir SGK İl Müdür Yardımcısı Nihat Seçkin, İzmir Emlakçılar Odası Mesut Güleroğlu, Ak Parti Menemen İlçe Başkanlığı,CHP Menemen İlçe Başkanlığı, Atatürkçü Düşünce Derneği üyeleri katıldı.
İftar programı ardından sertifika törenine geçildi , törende Menemen Kaymakamı Gülihsan Yiğit ve Menemen icaret odası başkanı Yılmaz Güral birer konuşma yaptı.
Yılmaz Güral verilen eğitimlerde 420 kişinin sertifika aldığını 132 girişimcinin işyerlerini açtığını söyledi.
 
Güral, "Biz her zaman söylüyorduk hizmette sınır ve sinir yoktur diye genç arkadaşlarımızı iş sahibi yapmak için çalışıyoruz. Devletten aldıkları parayı kendi paralarından daha önem vererek kullanıyorlar, neden derseniz devletimiz bu parayı sizlerden bizlerden aldığı vergilerden ödüyor. KOSGEB e çok teşekkür ederim Kuzey aksında MTO çok destek oluyorlar. Projesi kabul edilen girişimci kısa bir eğitimin ardından iş yeri sahibi olabiliyor. Mesleki ve teknik eğitim mezunlarını istihdam edecek imalat sektörü, teknoloji kullanılabilecek yenilikçi fikirlere öncelik veriliyor. ” dedi. Konuşmaların ardından sertifikalar sahiplerine verildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.