MTO ve NTO Kardeş Oda Oldu

MTO ve NTO Kardeş Oda Oldu

Menemen Ticaret Odası(MTO) ve Nizip Ticaret Odası(NTO) gerçekleştirilen görüşmeler sonunda kardeş oda protokolü imzaladı.NTO’dan 12 kişilik bir heyet ve MTO Meclisinin katılımıyla Ortak Meclis Toplantısı ve Kardeş Oda Protokolü imza töreni gerçekleştiril

Ziyarette bulunan MTO Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Güral, Meclis Başkanı Ali Azgın, NTO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özyurt, Meclis Başkanı Mustafa Doktoroğlu ve her iki odanın Meclis üyelerinin katılımıyla MTO toplantı salonun ortak meclis toplantısı ardından kardeş oda protokolü imza töreni gerçekleştirildi.

MTO adına konuşan Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Güral “NTO Meclisini bugün burada görmekten dolayı oldukça mutluyum. Yaptığımız meclis toplantısı ve kardeşlik protokolümüz inanıyorum ki güzel sonuçlar güçlü birliktelikler doğuracaktır. MTO Meclisi adına herkesin katılımından ve katkılarından dolayı teşekkür ederim”dedi.

NTO adına konuşan Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özyurt “Menemen Ticaret Odası ile işbirliği sayesinde daha kapsamlı faaliyetler ve projeler hazırlamak adına kuracağımız bu bağın bölgelerimize katkı sağlayacağı kanaatindeyiz. Böylece “Ortak Akılla Çalışmak” anlayışıyla işbirliği yaptığımız faaliyetlerin/projelerin hem kısa hem de uzun vadede etkilerini göstereceğine inancımız sonsuzdur”dedi.

Program protokolün imzalanmasının ardından Foça’da yenilen akşam yemeğiyle son buldu, yemeğin ardından kapanış konuşması yapan MTO Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Güral “Nizip Ticaret Odası Meclisi ile bugün burada beraber olmaktan dolayı oldukça mutluyuz, umarım her geçen gün ilişkilerimiz kuvvetlenerek artar” dedi. Söz alan NTO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özyurt “Misafirperverliğiniz için Menemen Ticaret Odası başta Yılmaz Güral olmak üzere tüm meclis üyelerine teşekkür ederim. Sizleri tanımak ve iki oda arasında ikili çalışmalar yapacak olmaktan dolayı ayrıca mutluyum ve en kısa zamanda sizleri de Nizip Ticaret Odasında görmek isteriz”dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.