MTTB’den Hollanda’ya Tepki

MTTB’den Hollanda’ya Tepki

"Fetret devri bitiyor"

Milli Türk Talebe Birliği(MTTB) İzmir Şubesi Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya’nın Hollanda hükümeti tarafından engellenmesine tepki göstermek için bir basın açıklaması düzenledi.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya'nın Hollanda hükümeti tarafından engellenmesine tepki göstermek üzere Konak Meydanı’nda Cuma namazı sonrası açıklama yapan MTTB’liler adına basın açıklaması metnini okuyan MTTB İzmir Şube Başkanı Mehmet Yaşar, “Hollanda’nın kanunsuz, anti demokratik, faşist ve hadsiz uygulamalarını, 101 yıllık tarihimiz, yüzbinlerce mensubumuz, bütün teşkilatlarımız, kardeşlerimiz olan ümmet coğrafyasının tüm fertlerinin temsilcisi olarak, Milli Türk Talebe Birliği İzmir Şubesi olarak kınıyoruz, kabul etmiyoruz” dedi.

Ülkenin diplomatik bir temsilcisine, bir bakana, bir kadına, bir insana hayasız davranışları ile gündeme gelmiş, bilinçaltında yatanları yansıtmış, iki yüzlü; tek dişinden kan damlayan faşist batı suretini yeniden göstermiştir diyen Yaşar,  “Batı salt bir coğrafyadan ibaret değildir, bir zihin yapısıdır. Yani Fetullahçı Terör Örgütünün batıya sığınan ‘abilerini’ onların hamilerini, Pkk’ya silah ve eğitim yardımlarını esirgemeyenleri, Deaş’ın kurucu kadrosunu, Dhkp-C’nin öncülerini biliyoruz, görüyoruz.  Fırat ve Nil arasını vaadedilmiş toprak sananlarla, vampirleşmeyi ibadetleştirmiş olanlar bir araya gelmiş; Haçlı-Siyonist Terör Örgütünü kurmuş olduğunu da iyi biliyoruz. İstanbul’u aldık diye kinleri hala taze, biliyoruz” şeklinde konuştu.

Açıklamanın devamında MTTB İzmir Şube Başkanı Mehmet Yaşar şunları kaydetti:

Yıllarca, Medeniyetimizin ne kadar aşağı olduğu, Kurtuluşun, müreffeh olmanın yolunu, çağdaş sayılmanın parolasını, gerçek insan olmanın gereği olarak ‘dikte’ ettiler “BATILI” olmayı bize. 
Fransız Devrimi dediler, “milliyetçilik” kavramı ile; kardeşimi bana düşman ettiler.
İnsan Hakları beyannamesi dediler, ezmedikleri toprak, emmedikleri kan kalmadı..
‘Batı’.. Af buyurunuz, koku alma duyusunda adeta ‘köpek’ gibidir..
Bir ‘kan’ bir ‘petrol’ kokusu almaya dursun.. 
Saldırır, ezer, sömürür.. 
Tek dişi kalana kadar ısırır…

Evet.. Bize Medeniyet dediklerinin tek dişi kalmış..
Bu günlerde inekleriyle hatırladıklarımızı, ‘köpek’ olarak görür olduk..

Ülkemizin diplomatik bir temsilcisine, bir bakana, bir kadına, bir insana hayasız davranışları ile gündeme gelmiş, bilinçaltında yatanları yansıtmış, iki yüzlü; tek dişinden kan damlayan faşist suretini yeniden göstermiştir batı..

Batı salt bir coğrafyadan ibaret değildir, bir zihin yapısıdır. Yani Fetullahçı Terör Örgütünün batıya sığınan ‘abilerini’ onların hamilerini, Pkk’ya silah ve eğitim yardımlarını esirgemeyenleri, Deaş’ın kurucu kadrosunu, Dhkp-C’nin öncülerini biliyoruz, görüyoruz. 
Fırat ve Nil arasını vaadedilmiş toprak sananlarla, vampirleşmeyi ibadetleştirmiş olanlar bir araya gelmiş; Haçlı-Siyonist Terör Örgütünü kurmuş olduğunu da iyi biliyoruz. İstanbul’u aldık diye kinleri hala taze, biliyoruz.

 

Dolar ve faiz zenginlerini de çok iyi biliyoruz. Kadını bir madde olarak kabul eden, en ağır işte çalıştıran ve bunu kadına değer vermiş gibi sunanları çok iyi biliyoruz. Demokrasi bizden sorulur diye bize akıl verenlerin, demokrasiye vize vermediğini de biliyoruz. Global, kapital ve yeni dünya düzeni nakaratçılarını ve hayallerini çok iyi biliyoruz. Biz Biliyoruz ki, fetret dönemi artık bitiyor. Cennet Mekan, Sultan Abdülhamid Han ile verdiğimiz ara sona eriyor. 
Sömürdükleri, ezdikleri, dişledikleri tüm coğrafya da Diriliş kıvılcımını verdik, biliyorlar. Çıldırıyorlar. Deliriyorlar. Biz biliyoruz ki, biz uyudukça, Ümmet ölüyor.. Uyanma vakti geldi. Biz uyanış adımlarını attıkça deliye dönüyorlar. Ey Batı biz uyanacağız, siz uyacaksınız. Adaletimizin gölgesinde size de yer olacak, barış ve hoşgörüyü size hakiki anlamıyla göstereceğiz. Adil ve İnsani olmayı kabul ederseniz, hür olacaksanız. Yoksa kininiz sizi yok edecek.

Ne kadar çabalasanız da;

Başaramayacaksınız.

Milletimizi bölemeyeceksiniz,

Bayrağımızı indiremeyeceksiniz,

Vatanımızı parçalayamayacaksınız,

Devletimizi yıkamayacaksınız,

Ezanlarımızı susturamayacaksınız,

Bu ülkeye diz çöktüremeyeceksiniz,

Bu halka boyunduruk vuramayacaksınız.

Bin yıldır yürüdüğümüz bu yoldan, bizi geri döndüremeyeceksiniz. Ülkemizi hedeflerinden vazgeçiremeyeceksiniz.

Batıyorsunuz , doğuyoruz..

İnsanlık doğuyor, huzur doğuyor, kardeşlik doğuyor, adalet doğuyor, barış doğuyor…
Bu duygular ile, Hollanda’nın kanunsuz, anti demokratik, faşist ve hadsiz uygulamalarını,

101 yıllık tarihimiz, yüzbinlerce mensubumuz, bütün teşkilatlarımız, kardeşlerimiz olan ümmet coğrafyasının tüm fertlerinin temsilcisi olarak, Milli Türk Talebe Birliği İzmir Şubesi olarak kınıyoruz, kabul etmiyoruz.

Ey Siyonist ve Haçlılar, ne yaparsanız yapın Hilal’in kıskacından kurtulamayacaksınız!
Gurbetçilerimiz başta olmak üzere Milletimizi de bu bilince davet ediyoruz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.