'Mucize 2: Aşk' filminin İzmir Gala'sına yoğun ilgi!

'Mucize 2: Aşk' filminin İzmir Gala'sına yoğun ilgi!

Mahsun Kırmızıgül’ün yazıp yönettiği “ Mucize:2 Aşk” filminin İzmir galası Optimum’da gerçekleştirildi. 

Mahsun Kırmızıgül, film ekibi ile Optimum’da gerçekleştirilen söyleşi için sahneye çıkar çıkmaz yer yerinden oynadı. Binlerce İzmirli film ekibini alkışlarla karşıladı. Mahsun Kırmızıgül filmin büyük bölümünün İzmir’in Foça ilçesinde çektiklerini söyleyerek misafirperverliklerinden dolayı tüm İzmirlilere teşekkürlerini söyledi.

Fikret Kuşkan, Şenay Gürler, Biran Damla Yılmaz, Mert Turak ve film ekibi galaya tam kadro katılırken İzmirli çocuk oyuncular da sahneye çıkarak  bu özel anı bir selfie ile ölümsüzleştirdi. 

0-(5)-015.jpg

Bir dağ köyünde yaşayan engelli Aziz ile görücü usulü evlenen Mızgin’in dramını anlatan  ‘Mucize 2:Aşk’ filmine büyük ilgi gösteren engelliler de kendi yaşamlarından kesitleri beyazperdeye taşıyan “Mucize 2: Aşk” ekibini yalnız bırakmadı. Ekip, söyleşiden sonra Cinemaximum salonlarında gerçekleştirilecek özel gösterimde sinemaseverleri selamlayarak  filmi hayranlarıyla birlikte izledi. 

0-(4)-015.jpg

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer de Galaya Katıldı

Sinema sektöründe heyecan yaratan filmi İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve eşi Neptün Soyer de filmi ekibi ile birlikte izledi. Mahsun Kırmızıgül “ Bu bölgenin insanlarının doğuya, bizlere kucak açmasını unutmayacağım” diyerek İzmirlilerin galaya gösterdikleri ilgiden dolayı çok mutlu olduğunu söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.