MÜFED, Forum Göztepe Projesini İnceledi

MÜFED, Forum Göztepe Projesini İnceledi

İzmir'in deprem kuşağında olduğunu ve bina stoğunun yaklaşık yüzde 70 civarında dönüştürülmesi gerektiğini dile getiren Kahraman, Forum Göztepe'nin İzmir'e yakışan, çağdaş ve sağlıklı kentsel dönüşümün bir örneği olacağını dile getirdi.

Müteahhitler Federasyonu (MÜFED) Başkanı ve İZTO Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Kahraman, kentsel dönüşüm konusunda İzmir'in en büyük projesi Forum Göztepe'ye imza atmaya hazırlanan Turkmall'u ziyaret ederek proje hakkında bilgi aldı. MÜFED Genel Sekreteri Ferhat Özmen ile birlikte Turkmall Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Mehmet Altunhan ve Barış Öncü ile bir araya gelerek proje hakkında görüşmeler yapan İsmail Kahraman, “Kentsel dönüşüm konusunda MÜFED olarak aktifiz. Güçbirliği ve birlikte iş yapma kültürünün önemine inanıyoruz. İstihdam ve ekonominin lokomotifi inşaat sektörüdür. Bu nedenle federasyon olarak kurduğumuz Fors İzmir ve Den Gayrimenkul firmalarıyla da benzer projelere imza atacağız. İzmir'in farklı bölgelerinde kentsel dönüşüm konusunda harekete geçmek istiyoruz. Bir yandan malzeme fiyatlarının indirimi konusunda harekete geçilmesi çağrımı yinelemek istiyorum. Eğer fiyatlarda düşüş sağlanırsa kentsel dönüşüm projeleri de hızlanacaktır. Şehrimizin geleceği için gerekli her türlü işbirliğine de açığız. İzmir'e böylesi önemli bir değer kazandıran Turkmall firmasına da teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

turkmall-mufed.jpeg

FORUM GÖZTEPE KENTSEL DÖNÜŞÜME ÖRNEK OLUŞTURACAK

Turkmall Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Barış Öncü, Forum Göztepe'nin sağlamlığı, mimarisi sosyal donatıları ve ulaşım olanaklarıyla kentsel dönüşüm konusunda örnek olacağını dile getirdi. İzmir'in giderek yaşlanan yapı stoğu nedeniyle kentsel dönüşümde acilen harekete geçilmesi gerektiğini ifade eden Öncü, bir özel şirket olarak İzmir'in en büyük kentsel dönüşüm projesi için çalışmaları sürdürdüklerinini vurguladı.

Forum Göztepe markasıyla Esentepe mahallesindeki toplam 200 bin metrekarelik alanda 1 milyar liralık yatırımla kentsel dönüşüm projesi hazırladıklarını dile getiren Barış Öncü, şu bilgileri verdi: “İzmir'de herkes tarafından kabul gören Forum Bornova markasının ardından şimdi de karma bir proje olan Forum Göztepe'yi İzmirliler'le buluşturmanın heyecanını yaşıyoruz. Burası bizim açımızdan çok değerli bir proje çünkü yalnızca avm ve konut inşa etmeyeceğiz. Meydanı, sokağı ve sosyal donatılarıyla yeni bir yaşam merkezi oluşturacağız. İzmir'in ihtiyaçlarına cevap verecek, modern mimariye sahip ve sağlam zemin üzerinde kuracağımız projede bin 450 konut olacak. Ticari alanlar, ofis alanları sosyalleşebileceğiniz mekanlar, her daire için bir kapalı otopark gibi pek çok özelliği bir arada sunacağız. Forum Göztepe, hem çevre yoluna hem de metroya ve sahile yakın bir konumda olmasıyla ulaşım avantajı da sunuyor. 08 Ocak tarihinde kamuoyunu bilgilendirmek adına önemli bir lansman toplantısı da gerçekleştireceğiz”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.