MÜFREDAT DEĞİŞTİ TUDEM'DE KİTAPLAR YENİLENDİ

MÜFREDAT DEĞİŞTİ TUDEM'DE KİTAPLAR YENİLENDİ

Tudem, anaokulu, ilkokul ve ortaokula yönelik yardımcı kaynak ve eğitim setleriyle yeni eğitim ve öğretim yılına hazır.

33 yıllık tecrübesiyle Tudem, ilkokul ve ortaokuldaki müfredat değişikliklerinin ardından 80’den fazla kitabını yeniledi. 2017-2018 Eğitim ve Öğretim Yılında, 1, 2 ve 5’inci sınıf müfredatlarının tamamının; 3, 4 ve 6’ncı sınıflarda ise ders ölçeğinde öğretim programlarının değişmesi, en çok eğitim yayıncılarını etkiledi. Tudem Eğitim ve Bloktest markaları ile 1984’ten bu yana eğitim yayıncılığında öncü konumda olan Tudem Yayın Grubu, ilgili sınıf kitaplarının tümünü müfredat değişikliklerine göre baştan aşağı yeniledi. 


Tudem Yayın Grubu Genel Müdürü Sinan Çam, ilkokul ve ortaokula yönelik 80’den fazla yardımcı kaynağı yeni müfredata uygun hale getirdiklerini belirtti. Çam, müfredata uygun güncellemelerin yanı sıra, ilkokul için hazırlanan Tüm Dersler Hepsi Bir Arada ile ortaokul için hazırlanan Kazanım Odaklı Soru Bankası gibi, bu yıl ilk kez çıkan yeni ürün gruplarıyla birlikte 160’ın üstünde yeni kitabın da okullar başlamadan haftalar önce bayilere yollandığının altını çizdi.


Tudem Yayın Grubu Genel Müdürü Sinan Çam, “Değişimlerin sıkça yaşandığı bir eğitim sisteminde, öğretmenlerin ve ailelerin yardımcı kaynak kitaplara karar verirken çok seçici davranması gerekiyor. Kitabı üreten yayınevinin, deneyime, kalite ve güvenilirliğe, değişimleri takip ederek kitaplara aktarabilecek yetkin kadrolara sahip olduğuna ve bu kitabın teknoloji desteği ile birlikte sunulduğuna dikkat etmesi gerekir. 2, 3, 4, 6, 7, 8, 10, 11 ve 12’inci sınıflarının müfredatının tamamının değişeceği 2018-2019 Eğitim ve Öğretim Yılında, bu özellikler daha da önem kazanacak. Eğitim yayıncılığında 33 yılı geride bırakan Tudem olarak ailelerden ve öğretmenlerden gördüğümüz güven, bu nitelikleri haiz olduğumuzun en büyük kanıtı,” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.