Müge Anlı Arıyordu Cesedi Bulundu

Müge Anlı Arıyordu Cesedi Bulundu

Babasının Müge Anlı'nın programına katılarak aradığı Fulya Özdemir'in cesedi bulundu.

Milliyete göre Müge Anlı’da uzun süredir aranan Fulya Özdemir’in öldürüldüğü ortaya çıktı. Fulya Özdemir’in cesedi dün akşam Lüleburgaz’da bulundu. Fulya Özdemir’in katili Atilla Makta gözaltına alındı. Gözaltında ilk ifadesini veren Atilla Makta Lüleburgaz’da bulunması sorulduğunda işleri olduğu için burada olduğunu ve eski eşini de öldürmeyi planladığını söylediği belirtiliyor. Cezaevinden kactıktan sonra genç kızı öldüren katil zanlısı ilk ifadesinde iki cinayet daha planladığını ifade etti. Atilla Makta’nın babası iseyaptığı açıklamada oğlunun defalarca cezaevine girip çıktığını söyledi.

Fulya Ozdemir’in Cesedi Bulundu

Müge Anlı’nın yayını sonrası genç kızın evinin yakınlarında yaşayan kişiler ormanlık alandan kötü kokular geldiği ihbarında bulunması üzerine Jandarma ekipleri akşam ormanlık alanda arama çalışmalarına başladı. Lojman olarak bahsi geçen evin yanında buluna ormanlık alanda yapılan aramada genç kızın cansız bedeni battaniyeye sarılı halde bulundu. Daha sonra bu cinayetle ilgisi olduğu düşüncesi ile aranan Atilla Makta’nın Lüleburgaz’da olduğu ihbarı ile düzenlenen operasyonda orada Makta anneannesinin evinde yakalanarak sorguya alındı

FULYA ÖZDEMİR’İN KATİLİ İTİRAF ETTİ

Lüleburgaz’da göz altına alınan Atilla Makta’nın itirafına göre Fulya ile 6 aylık sevgili olduklarını daha sonra araya mesafe koyduğunu son iki aydır da sürekli kavga ettiklerini o gece de Fulya ile kavga ettiklerini ve kendisine ağza alınmadık küfürler ettiğini o nedenle de kendisini öldürerek battaniyeye sararak ormanlık alana attığını itiraf ediyor.

FULYA ÖZDEMİR MÜGE ANLI’DA ARANIYORDU

Esrarengiz bir kaybın daha izini süren Müge Anlı’nın bu kayıpla ilgili yaptığı yayında, Antalya Kaş’ta yaşayan kızından haber almak için programa katılan Eyvaz Bey, 15 Ekim’den bu yana kızı Fulya Özdemir’den haber alınamadığını ifade etti. İsviçre’de yaşamakta olan baba kızının arkadaşı olduğu bir otel sahibi tarafından kendisinin arandığını, arayan kişinin yanında çalışan Atilla ile birlikte kaçtığını ve kendilerinden haber alınamadığını ifade ediyor. Türkiye’ye gelerek kayıp başvurusunda bulunduğunu belirten baba arama çalışmalar doğrultusunda kayıp olarak aranan Atilla daha sonra ortaya çıkmasına rağmen Fulya ile ilgili hiç bir ize rastlanmadığını kaydetti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.