Muğla'da Tecavüzcü 5 Yıl Ormanda Saklanmış

Muğla'da Tecavüzcü 5 Yıl Ormanda Saklanmış

Muğla'ya bağlı Menteşe ilçesinde nitelikli cinsel istismar cezası mahkeme tarafından onaylanan şahıs 5 yıl boyunca ormanda yaşamış.

Muğla'nın Menteşe ilçesinde 2011 yılında tecavüz ettiği iddiasıyla yaklaşık 28 yıl hapis cezası alan tecavüzcü, 5 yıl boyunca ormanda saklanmış.

5 yıl boyunca ilçede bir ormanlık alanda saklanan şahıs, geçtiğimiz saatlerde jandarma ekipleri tarafından yakalandı. Zanlının ayrıca evine rahatça ve göze batmadan girebilmesi amacıyla bir bölme yaptığı da ortaya çıktı. 

2011 yılı içerisinde bir kız çocuğuna nitelikli cinsel istismar ettiği iddiasıyla yargılanan, mahkeme sonucuna itiraz edilmesiyle beraber ortadan kaybolan sanık 5 yıl sonra ormanlık alanda yakalandı. 

27 yıl 10 ay hapis aldı, kaçtı

Davanın görüldüğü yerel mahkeme sanığın suçu işlediğine karar vererek 27 yıl 10 ay hapis cezasına çarptırdı. Tutuksuz yargılanan sanık karara itiraz edince dosya Yargıtay'a gönderildi. Yargıtay'ın dosyayı onaylamasının ardından sanık kaçtı. Firari konuma düşen şahıs, Muğla'nın Menteş ilçesinde ormanlık arazide 5 yıl boyunca saklanarak yaşadı. Burada derme çatma bir barakada yaşayan tecavüz zanlısı ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla doğal ortamı kullandı. 

Jandarma özel ekip kurdu
Jandarma 5 yıl firari konumda olan sanığı yakalamak için özel ekip kurarak harekete geçti. İhtiyaçlarını doğadan karşılayan sanığa bir diğer iddiaya göre ailesi de dönemsel olarak yardımda bulundu. 

Evine gizli geçit yapmış
5 yıl boyunca kaçmayı başarabilen sanık içni düğmeye basan Muğla İl Jandarma Komutanlığı, en sonunda şahsı yakaladı. Şahsın evine gizli bir geçit yaparak gizlice eve girip çıktığı tespit edilirken, yakalanan şahıs ceza evine konuldu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.