Muhalefetten Emniyet’e saldırıya kınama

Muhalefetten Emniyet’e saldırıya kınama

CHP lideri Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti lideri Meral Akşener, Emniyet Genel Müdürlüğü’ne yönelik bombalı saldırıya dair açıklama yaptı.

Ankara’da Emniyet Genel Müdürlüğü’ne düzenlenen bombalı saldırıya siyasilerden tepki gecikmedi.

Saldırıya dair sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Ankara’da meydana gelen hain terör saldırısında yaralanan emniyet mensuplarımıza acil şifalar diliyorum. Terör bir insanlık suçudur. Kimden ve nereden gelirse gelsin ülke olarak hep beraber mücadele edeceğiz, hain emellere asla fırsat vermeyeceğiz! Geçmiş olsun Türkiye’m” dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener de sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Ankara Kızılay'da meydana gelen terör saldırısını büyük bir üzüntüyle öğrendim. Saldırıyı etkisiz hâle getiren kahraman polislerimize yürekten teşekkür ediyor, yaralı polislerimize acil şifalar diliyorum. Rabbim milletimize tekrarını yaşatmasın...” ifadelerini kullandı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Emniyet Genel Müdürlüğü girişinde bir araçla düzenlenen canlı bomba saldırısında saldırıyı düzenleyen iki kişinin öldüğünü, iki polisin yaralandığını açıklamıştı.

aw042672-09.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.