MÜHENDİSLİK ÖĞRENCİLERİNİN POSTER SUNUMU HEYECANI

MÜHENDİSLİK ÖĞRENCİLERİNİN POSTER SUNUMU HEYECANI

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi’nde, bu yıl ilki gerçekleştirilen ‘Bitirme Projeleri Poster Sergisi’ heyecanı yaşandı.

2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Bitirme Projeleri Sergisi’ne, Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Adnan Kaya, Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Aydın Akan, Dekan Yardımcıları, öğretim üyeleri katıldı.

Proje Yarışmasında, Biyomedikal Mühendisliği, Elektrik-Elektronik Mühendisliği, Harita Mühendisliği, Makine Mühendisliği, Malzeme Bilimi ve Mühendisliği ile Mekatronik Mühendisliği Bölümlerinden 100’e yakın poster sergilendi.

“Son sınıfta gurur tablosu”

Dekan Prof.Dr. Aydın Akan, laboratuvar çalışmaları ve literatür araştırmaları yaparak posterleri hazırlayan öğrencileri ve bu süreçte onlara danışmanlık yapan öğretim üyelerini tebrik etti. Prof.Dr. Akan, “Öğretim üyelerimizin büyük katkıları ve sevgili öğrencilerimizin azimli ve kararlı çalışmaları ile ortaya çıkan Lisans Bitirme Projeleri Sergisi ve Poster Sunumlarını görmek bizleri oldukça memnun etti. Son sınıf öğrencilerimiz, ders programında yer alan uygulama derslerinde edindikleri bilgi ve becerileri, bir danışman yönetiminde, araştırma projesinde kullanma ve uygulama imkânı edindi. Öğrencilerimiz, bireysel çalışma ve araştırma yapma deneyimi kazanmanın yanında, kariyerleri için de önemli bilgilere ulaştı.” dedi.

Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Adnan Kaya da son sınıf öğrencilerini, başarıyla gerçekleştirdikleri poster sunumları nedeniyle tebrik etti.

Merkez Konferans Salonu Fuaye Alanı’nda açılan sergide,  proje sahibi öğrenciler, katılımcılara projelerini aktarma imkanı buldu. Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Kaya ile beraberindeki akademisyenler stantları gezerek posterler hakkında öğrencilerden bilgi aldı. Her bölümden dereceye giren öğrencilere ise ödül takdim edildi.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.