Muhtardan Başkan Çerçioğlu'na övgü dolu sözler

Muhtardan Başkan Çerçioğlu'na övgü dolu sözler

Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından Germencik ilçesi İstasyon Mahallesi’nde gerçekleştirilen alt ve üst yapı çalışmalarından dolayı vatandaşlar Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na teşekkür ederek memnuniyetlerini dile getirdi.

Halkın talebi üzerine başlatılan çalışmalar çerçevesinde 3133 metre kanalizasyon hat çalışması yapılarak mahallenin tamamı kanalizasyon altyapısına kavuşturuldu. İstasyon Mahallesi’nde üst yapı çalışmalarına da hız veren ekipler 8000 metrekarelik parke taşı yapım çalışması gerçekleştiriyor. 

VATANDAŞLAR ÇALIŞMALARDAN MEMNUN

 ASKİ Genel Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen çalışma ile mahallenin tamamı kanalizasyon altyapısına kavuşurken, vakit kaybetmeden yol çalışmalarının da başlatılması vatandaşların büyük beğenisini topladı. Mahalle sakinleri “Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu’ndan memnunuz, sayesinde kanalizasyon olmayan yerler kanalizasyona kavuştu, yollarımız yapılıyor, çamurdan kurtulduk, sağolsun varolsun dedi. Vatandaşlardan Mehmet Gülden ise kanalizasyon altyapımız yoktu, Özlem Başkanımıza müracaat ettik hatlarımızı yaptırdı, yollarımızı da yaptırıyor. Başkanımız hep yanımızda oldu. Allah razı olsun” dedi.

MUHTAR NECMİ ÇETİN “ÖZLEM BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDERİZ”

Mahallede gerçekleştirilen alt ve üstyapı çalışmalarından dolayı memnuniyetlerini dile getiren İstasyon Mahallesi Muhtarı Necmi Çetin “ Mahallemizde kanalizasyon olmayan yerler kanalizasyona kavuştu. Yol çalışmaları başlatıldı. Vatandaşlar memnun. Bir dediğimizi iki etmedi. Başkanımız Özlem Çerçioğlu’na çok teşekkür ederiz.” dedi. 
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.