Muhtarlar Günü Karşıyaka’da büyük bir katılımla kutlandı

Muhtarlar Günü Karşıyaka’da büyük bir katılımla kutlandı

19 Ekim Muhtarlar Günü Karşıyaka’da büyük katılımla kutlandı. Törende konuşan Muhtarlar Derneği Karşıyaka Şube Başkan Yardımcısı, Donanmacı Mahalle Muhtarı Coşkun Zenginer muhtarlıkların sorun yaratma değil, sorun çözme merkezleri olduğunu söyledi.

19 Ekim Muhtarlar Günü Karşıyaka’da büyük katılımla kutlandı. Karşıyaka Hükümet Konağı bahçesinde gerçekleştirilen törende, Atatürk Anıtı'na çelenk bırakıldı, saygı duruşundan sonra İstiklal Marşı okundu.

239-1046-1.jpg

Törene Karşıyaka Belediye Başkan Vekili Faris Dikçe, Belediye Başkan Yardımcısı Berkhan Alptekin, İlçe Müftüsü İsa Gürler, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadir Kadıoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Ercan Kaçanoğlu, İlçe Jandarma Komutanı Ahmet Karaman, Kamu kurum yöneticileri, KIZILAY, KAR-İŞKAD, KASİAD, BESİAD, Muharip Gaziler Derneği, birçok STK ve siyasi parti yönetici ve temsilcisi, Karşıyaka’daki mahalle muhtarları katıldı.

239-1091-1.jpg

Törende Muhtarlar Derneği Karşıyaka Şube Başkan Yardımcısı, Donanmacı Mahalle Muhtarı Coşkun Zenginer günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı.

Zenginer muhtarlığın önemini ve muhtarların beklentilerini anlattığı konuşmasında 19 Ekim’in Muhtarlar Günü olarak kabul edilmesinden mutluluk duyduklarını söyledi.

“MUHTARLAR OLARAK HEPİMİZ BİRLİKTEYİZ, TÜRKİYE İÇİN GÖREVDEYİZ”

Zenginer konuşmasında, muhtarların demokrasinin temel taşı olduğunu belirterek sözlerini şöyle sürdürdü. “Muhtarlar olarak hepimiz birlikteyiz, Türkiye için görevdeyiz. Vatandaşlar arasında ayırım yapmaksızın görev ve sorumluluğumuzun bilincinde olan bizler mahallemizdeki her sorunu çözmek için yön gösterici görevindeyiz.”

Zenginer ayrıca muhtarlıkların sorun yaratma değil, sorun çözme merkezleri olduğunu vurguladı.

239-1072-1.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.