Muhtarlardan Başkan Badem'e Teşekkür

Muhtarlardan Başkan Badem'e Teşekkür

İstanbul kültür gezisine katılan muhtarlar, Belediye Başkanı Mahmut Badem’e teşekkür ziyaretinde bulundu. Başkan Mahmut Badem, kültür gezilerinin devam edeceğini vurguladı.

Ödemiş Belediyesi her yıl muhtarlar için kültür gezileri düzenlemektedir. Çanakkale ve Konya’dan sonra bu yıl İstanbul’a gezi düzenlendi. Muhtar ve eşlerinin katıldığı gezide İstanbul’un tarihi ve kültürel zenginleri ziyaret edildi. Geziye katılan muhtarlar Belediye Başkanı Mahmut Badem’e teşekkür ziyaretinde bulundu. Muhtarlar Derneği Başkanı Nihat Savuran yaptığı konuşmada; “İstanbul gezisi çok iyi organize edilmiş ve çok memnun kaldık. Bizler çok şanslıyız. Ödemiş Belediyesi, bizim tüm masraflarımızı karşılayarak kültür gezileri düzenliyor. Bölgemizde dahi böyle geziler düzenleyen belediyeler yok. Emeği geçenlere çok teşekkür ederiz” dedi. 


Belediye Başkanı A.Mahmut Badem; “Seçim vaatlerimizde de kültür gezileri yapacağımızı belirtmiştik. 3 yıldır muhtarlarımıza kültür gezileri düzenliyoruz ve memnun kaldıklarını görmekten mutluyuz. Aynı uygulamayı belediyemizdeki yöneticiler ya da ilgili kişiler içinde uyguluyoruz. Fuarlara katılmasını ya da farklı il ve ilçelerdeki uygulamaları görmelerini sağlıyoruz. Ülkemizin birçok yerinde güzel hizmetler var. Bunların kentimizde de yapılması için çalışıyoruz.  Övünülecek ve gurur duyulacak bir ilçede yaşıyoruz. Bizler insanımıza en iyi şekilde hizmet etmek için buradayız. Kültür gezilerinin de sizlere çok şey kazandırdığına inanıyoruz. Talepleriniz doğrultusunda kültür gezilerimiz devam edecek ” dedi.


Sohbet ortamında geçen ziyarette çalışmalar hakkında bilgiler verildi. 
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.