MUHTEŞEM DÜĞÜNDE EVET' DEDİLER!

MUHTEŞEM DÜĞÜNDE EVET' DEDİLER!

Cemiyet ve iş dunyasının önemli ismi Yaşar Sönmez'in kızı Asya Sönmez, Beyrutlu sevgilisi Ali Kolchman'la evlendi.

İş dünyasının tanınan ve çok sevilen ismi Yaşar Sönmez'in kızı Asya Sönmez, Beyrutlu sevgilisi Ali Kolchman'la dünya evine girdi.

150 kişilik VIP davetlinin katıldığı gecede iş adamı Yaşar Sönmez'in oğlu Volkan Sönmez, eski futbolcu Mustafa Doğan ile eşi Meryem Doğan,İsviçre'de yaşayan Jet Enerji Diring yönetim kurulu başkanı iş adamı Orhan Öztaş, Azerbaycan'da yaşayan Guzel Demirof, turizimci Ahmet İllez, iş adamı Abdullah Sönmez,  Belçika'da yaşayan iş adamı Hakan Duman, Princess grubunun eş başkanı Enis Özkan ve eşi yerini aldı.

Nikah şahitliğini Princess yönetim kurulu başkanı Sudi Özkan'ın yaptığı muhteşem gecede son dönemin dikkat çeken ve çok sevilen seslerinden Elif Kaya sahne aldı.

50 bin adet kırmızı gülün kullanıldığı peri masallarını andıran düğün töreninde Türk Bayrağı ve Lübnan Bayrağı dikkatlerden kaçmadı.

TÜRK BAYRAĞI AÇTILAR

Gecede gelin ve damatla Türk bayrağı açan şarkıcı Elif Kaya "Sönmez ailesinin yurt dışında bizleri başarıyla temsil ettiğini gördüm. Bende her gittiğim yere bayrağımızı götürüyorum. Ben ülkemin kızıyım. Kültürümüzü ve ülkemizi tanıtmamız gerek" dedi. Şarkıcı, "Kıyafetimi Bülent Ersoy'un modacısı Semih Doğaner elleriyle dikti. Semih, benim için Bülent Ersoy'u bıraktı" sözleriyle espri yaptı. Muhabirlerin "Elinizdeki tek taş dikkatimizi çekti. Acaba evlilik teklifi mi var?" sorularına "Keşke olsa. Ama tek taşımı kendin aldım. 15 TL'ye pazardan alıp geldim Belarus'a" şeklinde cevap verdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.