Muja, Türkiye'ye iz bırakmaya gelirim

Muja, Türkiye'ye iz bırakmaya gelirim

Kosova’dan Türkiye'ye transfer olan, Vedad Muriqi gibi Süper Lig’de, çok sayıda örneği ortada olduğu üzere 1. Lig’de çok başarılı olan genç futbolculara bir yenisi daha eklenmek üzere…

Kosova U21 milli takımı oyuncularından Arbnor Muja’nın sezon sonunda serbest kalacak olması, genç ve ekili oyuncu arayan takımların iştahını kabartıyor.

Ülkesinde geleceğe dönük en ümit veren oyunculardan biri olarak değerlendirilen Muja’nın yakında Kosova A Milli Takımı’nın da değişmez unsurlarından biri olacağına kesin gözüyle bakılıyor.

whatsapp-image-2021-05-06-at-16.59.53-(2).jpeg

Trepca 89 forması giyen 22 yaşındaki oyuncu başarılı tekniği ve top sürme hızı ile dikkat çekiyor.

Güçlü sağ ayağıyla sağ kanadın yanısıra ofansif orta saha ve sağ orta saha mevkilerinde de etkili olan, bu sezon 26 maçta 11 gol ve 4 asist istatistiği ile çok başarılı bir döneme imza atan Muja’nın genç yaşına karşın geçmişinde Almanya’nın köklü kulübü Branschweig da var.

Futbolumuza etkili oyuncular kazandıran tanınmış menajerlerden Cengiz İbret’in temsilciliğini yaptığı Muja, “Ülkelerimiz arasındalki sıcak ilişkiler düşünüldüğünde, kolaylıkla uyum sağlayabileceğim ve yeteneklerimi en iyi sergileyebileceğim ülkelerin başında elbette Türkiye gelir… Zaten çok sevdiğim Türkiye’ye gelirsem de çok başarılı olacağıma ve orada silinmez izler bırakacağıma inanıyorum” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.