Müjde: Yüzde 35 İndirim Başladı

Müjde: Yüzde 35 İndirim Başladı

MEB ve TÜRKOFED işbirliğiyle yüzde 35 indirim başlatıldı.

15 Temmuz darbe girişiminin ardından iptal edilen izinlerle beraber tatilleri yanan memur ve öğretmenler için MEB ve Türkiye Otelciler Federasyonu arasında imzalanan protokol ile beraber yüzde 35 indirimi başladı. 

MEB yetkilileri tarafından yapılan açıklama çerçevesinde öğretmenlerin kamu ve özel kurumların hizmetlerinden ucuza yararlanmaları için düğmeye basıldı. Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğü ve Türkiye Otelciler Federasyonu arasında imzalanan işbirliği protokolüyle beraber uygulanan fiyatlardan yüzde 35 indirim yapılacak.
 
Protokol ile MEB'e bağlı olarak çalışan ve emekli öğretmenlerin kendileri veya birinci derece aile yakınlarının Türkiye Otelciler Federasyonu üyesi otellerden, işletmelerden yılın talep edilen herhangi bir döneminde afişe edilen fiyatlardan yüzde 35’e kadar indirimli olarak yararlanmasına imkan sağlanacak. Türkiye Otelciler Federasyonu, indirim uygulanacak otellerin listesini ve bu otellerde uygulanacak indirim oranlarını, www.turofed.org.tr internet sayfasında ayda bir güncelleyerek duyuracak. 
 
Konaklama yapacak kişinin MEB'e bağlı öğretmen olduğunu belgeleyecek kimlik kartı veya belge beyan etmesi gerekecek. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.