Müjdeyi Başkan Tosun Götürdü

Müjdeyi Başkan Tosun Götürdü

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Cuma namazında Konurca Mahallesi’ndeki vatandaşlarla bir araya geldi. Cuma’nın ardından Kula’dan 5 mahalleye ulaşım hizmeti verecek yeni otobüs güzergahındaki mahalleleri ziyaret etti.

Manisa Büyükşehir Belediyesi ile Kula Belediyesi’nin ilçede başlattığı dev ulaşım hamlesi kapsamında hizmete giren yeni araç, mahallelere ilk seferini Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun eşliğinde gerçekleştirdi. Başkan Tosun, ilk olarak Cuma namazı için yeni otobüs eşliğinde Konurca Mahallesi’ni ziyaret etti. Cuma Namazı sonrası Konurca’da vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Tosun’a, Kula Belediye Meclis Üyesi Vedat Yılmaz, Manisa Büyükşehir Belediyesi Koordinasyon İşleri Müdür Yardımcısı Cihan Biçer eşlik etti. Cami bahçesinde vatandaşlarla hasbihal eden Başkan Tosun, ilçe merkezine ulaşımlarının artık daha konforlu ve kolay olacağını söyledi. Konurca’nın ardından yeni araç ilk seferini güzergah üzerindeki Gölbaşı, Çiftçiibrahim, Gökdere, Söğütdere  Mahallelerine Başkan Tosun ile birlikte yaptı. Başkan Tosun, yeni hat üzerindeki mahallelere tek tek uğrayarak vatandaşlarla buluştu. Mahalleye hizmet verecek yeni aracın kartlı sistemi ve hareket saatleri hakkında bilgi veren Başkan Tosun, vatandaşların taleplerini dinledi. Yeni otobüs hizmeti için Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun’a teşekkür eden vatandaşlar Başkan Tosun ile hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi.

Başkan Tosun: "Kula’da Büyüyen Ulaşım Ağı, Vatandaşları Sevindiriyor"

Kula’nın 5 mahallesine ulaşım hizmeti sunacak olan yeni aracın müjdesini vatandaşlara götüren Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, “Manisa Büyükşehir Belediyemizin dev ulaşım hamlesi ile Kula’da yeni hizmete başlayacak aracın ilk seferine eşlik ederek vatandaşlarımıza güzel bir haber verdik. Bugünden itibaren Gölbaşı, Çiftçiibrahim, Gökdere, Söğütdere ve Konurca Mahallelerine ulaşım hizmeti sağlayacak aracın hayırlı olmasını diliyorum. Toplu taşıma noktasında yoğun talepleri olan mahallelerimizde artık bu hizmetten yararlanacak. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.