Mükemmelliği Arayış Sempozyumu Başlıyor

Mükemmelliği Arayış Sempozyumu Başlıyor

Ege Bölgesi’nin önde gelen kurum ve kuruluşlarının da destek verdiği Sempozyumun bu yıl ana teması “Uyumun Bütünleşik Formülü” olarak belirlendi.

Türkiye Kalite Derneği (KalDer) İzmir Şubesi; 1999 yılından bu yana geleneksel olarak her yıl düzenlediği Mükemmelliği Arayış Sempozyumu’nun 22.sini 5-6 Ekim 2022 tarihinde Kaya İzmir Termal & Convention Otel’de gerçekleştirecek. 1000 kişilik seçkin katılımcı kitlesi ile Ege’nin en büyük organizasyonu olan Mükemmelliği Arayış Sempozyumu, kaliteye gönül veren Ege Bölgesi’nin sanayi, hizmet, kamu sektörlerinin üst ve orta kademe yöneticileri, akademisyenleri, öğrencileri buluşturacak.

Ege Bölgesi’nin önde gelen kurum ve kuruluşlarının da destek verdiği Sempozyumun bu yıl ana teması “Uyumun Bütünleşik Formülü” olarak belirlendi. Pandemi ile birlikte değişen iş yapma biçimleri, yeni normal, sürdürülebilirlik, Metaverse, yapay zeka, dijital algoritma gibi kavramların öne çıkacağı sempozyumun, kendi alanında yetkin konuşmacıları 2 gün boyunca iş dünyası temsilcilerine yeni bakış açıları kazandıracak.

ÖDÜLLER KALİTE YOLCULUĞUNDA BİR FIRSAT

Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da Mükemmelliği Arayış Sempozyumu’na davetli konuşmacı konukların, yaşamın her alanına yayılan mükemmellik ve kalite anlayışını, uzmanlaşmış oldukları konularda başarı ile sergileyen akademi, iş, sanayi, teknoloji ve kültür/sanat dünyasından birçok isimden oluştuğunu belirten KalDer İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Senem Kılıç, konuşmacıların engin deneyimlerini, Ege Bölgesi’nin başarılarını sürekli arttırmayı hedefleyen kurum ve kuruluşlarının seçkin katılımcılarıyla sempozyum süresince paylaşma imkânı bulacağını söyledi. Sempozyumda ayrıca “Yılın Başarılı Ekibi Ödülü” ile “Ege Bölgesi Üstün Performans Ödülü”,nün sahiplerini bulacağını da dile getiren Kılıç, ödüllerin mükemmellik yolundaki kurum ve kuruluşlara kalitelerini ulusal ve uluslararası seviyeye yükseltmeleri için bir fırsat sunduğunu ve toplam kalite yönetim anlayışının yayılımını teşvik ettiğini kaydetti.

dr-senem-kilic.jpg

UYUMU, DENGEYİ VE MÜKEMMELLİĞİ BULMA ZAMANI

Bu yıl 22. si düzenlenen sempozyumumuzun ana temasının “UYUMUN BÜTÜNLEŞİK FORMÜLÜ” olduğuna dikkat çeken Kılıç, şöyle konuştu: “Uyumu, dengeyi ve iç ritmimizi kaybettiğimiz pandemi sürecini neredeyse geride bıraktık. Yeni normalleşme ile artık iç dinamiklerimize yeniden kavuşma zamanı…Uyumu, dengeyi ve mükemmelliği bulmak için konularında uzman olan birbirinden değerli konuşmacılarımız iki gün boyunca bizlerle birlikte olacak. Ana tema ve oturum konularını, üye firmalarımızın yöneticilerinden oluşan Tema komitesi belirliyor. Bu sene de gönüllü olarak bu komite de yer alan ve kendi mesailerinden sonra uzun saatler süren toplantılar sonucu, bugün bu içerik ile sempozyumun hazırlanmasına katkı koyan komite üyelerine teşekkür etmek istiyorum.

Bölgemizdeki kurum/kuruluşların ve üst düzey yöneticilerini, şehrimizde yapılan kongrelerde ülkenin fikir ve kanaat önderlerini görmek, onların tecrübelerini paylaşmak en büyük arzumuzdur. Biz de bu sempozyumla bir kez daha bunu gerçekleştireceğiz. İş dünyası temsilcilerini 5-6 Ekim tarihinde sempozyuma katılmaya çağırıyorum.”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.