Mülkiyeliler Birliği Derneği, Ruşen Keleş’i konuk etti

Mülkiyeliler Birliği Derneği, Ruşen Keleş’i konuk etti

Mülkiyeliler Birliği Derneği İzmir Şubesi 27 Haziran 2019 Çarşamba günü kentleşme, yerel yönetimler ve çevre sorunları hakkında araştırmalarıyla tanınan Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesinin duayen hocası Prof. Dr. Ruşen Keleş’i konuk etti. 

Etkinlikte Kayhan Kavas tarafından hazırlanan ve Keleş’in çocukluğundan bu yana hayatını şekillendiren sosyo-kültürel ortamı anlatan “Başka Bir Aşk İstemez”  kitabı üzerine bir söyleşi ve imza günü gerçekleştirildi.

Söyleşide, Mekteb-i Mülkiye (Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi) tarihi açısından da önem taşıyan kitabın hazırlanmasına katkı sağlayan Kayhan Kavas, izleyicilere kitabın hazırlanması süreci hakkında bilgi verdi. Ruşen Keleş ise kendi yaşamının ve akademik kariyerinin şekillenmesinde ağırlık taşıyan faktörler üzerinde değerlendirmeler yaptı ve izleyicilerin yerel yönetim uygulamaları ve Mülkiye tarihi hakkındaki sorularını yanıtladı. Etkinlik, Keleş ve Kavas’ın kitaplarını imzalamaları ve okurları ile sohbetleri ile devam etti. 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum