MURAT ACAR MODAEVİ ÇİZGİSİ IF WEDDING'TE

MURAT ACAR MODAEVİ ÇİZGİSİ IF WEDDING'TE

IF Wedding Fashion Abiye – Gelinlik - Damatlık fuarında, Murat Acar Modaevi 10 yabancı model ile bir trunk show yapılacak.

Koreografisini Duman Ajans'ın yapacağı defile, A holdeki Murat Acar standında 17 Ocak Çarşamba günü saat 15:30'da düzenlenecek. 


Yeni sezonda çeşitliliğin bol olduğu bir koleksiyonla modaseverlerin beğenisine çıkmaktan ötürü heyecanlı olduğunu ifade eden ünlü tasarımcı Murat Acar: “ Geçtiğimiz sezon sıkça karşımıza çıkan üç boyutlu çiçek aplikeleri, 2018 yılında da gelinlikleri süslemeye devam edecek gibi duruyor. Bu trend benim favorilerim arasında. Özellikle uçuşan tül kumaşlarla harmanlandığında bir peri kızı etkisi yarattığını düşünüyorum. Üç boyutlu çiçek aplikeli, tül tasarımlar kır düğünleri için harika bir seçim olabilir. Kendinden pırıltılı tüller organzeler ve tabiiki dantel detaylı gelinlikler her sene karşımıza çıkıyordu ama 2018 gelinlik koleksiyonlarında büyük bir hakimiyete sahipler. Giderek gösterişli büyük ve katkat hazırlanan etekler de farklı olmak isteyen gelin adaylarını bekliyor. Bu sezon işlemeli gelinlikler göz kamaştıracak” diye konuştu. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.