MURAT ALPSÜ, YAZ KONSERLERİNE ERKEN BAŞLADI

MURAT ALPSÜ, YAZ KONSERLERİNE ERKEN BAŞLADI

Murat Alpsü, “Zirve” adlı single çalışmasının 2. klibini dinleyenlerinin ısrarı üzerine, geçtiğimiz aylarda sözü, müziği ve düzenlemesi Fettah Can'a ait olan “Sevgilim” şarkısına çekerek sevenlerine sürpriz yapmıştı.

Sevgilim şarkısını kliplendirdikten kısa bir zaman sonra, Şubat ayında “King Müzik” etiketiyle tüm dijital platformlarda  yayımladığı sözü ve müziği Cüneyt Tek'e, düzenlemesi ise Birkan Şener'e ait olan “Melekler” isimli single çalışmasının beğenilmesinden dolayı oldukça mutlu.

TÜM SEZONUN TAKVİMİNİ KAPATTI !

Yıllardır popüler otellerde ve gece klüplerinde sahne alan ve geniş bir dinleyici kitlesi olan Murat Alpsü, yaz sezonu konserlerine erken başlıyor. Mayıs ayında yoğun bir sahne takvimi olan Murat Alpsü,  tüm yaz sezonunun konser takvimini ise şimdiden doldurdu.

 Murat Alpsü, sahneden sahneye koştururken müzik çalışmalarına da vakit ayırmayı ihmal etmiyor. Bir süredir slow şarkılarla müzik piyasasında yer alan Murat Alpsü, yaz aylarında yayımlayacağı hızlı ve enerjik şarkısının da hazırlıklarını tamamlamak üzere.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.